2777
2789

قبل بلوغ اوجل بودم الآنم اوجلم😎

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم دوران بلوغ پوستت ثبات نداشت؟😐

😂

همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت می‌زدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)⁦❤️⁩🌌
😂 خوشبحالت من الان دوران بلوغم نه پوستم ثبات داره نه اجزای ثورتم باهم

اشکال نداره اینم میگذره فقط تحمل کن

خیلی خوشگل میشی 

من دماغم و لبام هرکدوم واس خودشون یجا میرفتن😑😂

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
اشکتل نداره اینم میگذره فقط تحمل کن خیلی خوشگل میشی  من دماغم و لبام هرکدوم واس خودشون یجا می ...

😐🤣🤣🤣🤣وای عالی بود 

من الان صورتم گردهه و پوستمم سفیده اما متاسفانه دماغ و لب گند زده😐

من از این👹 شدم این👯‍♀️ تازه شکل آدمو گرفتم حین بلوغ دماغم بزرگ شد ۱۰ کیلو چاق شدم پوستم تیره شد وجوش زد موهای صورت و بدنم زیاد شد واییییی تو ۱۸ سالگی بهتر شدم وجوشام رفت و پوستم دوباره سفید شو و لاغر شدم ....تو۲۰ سالگی تازه پف بینیم خوابید .....اَه دوباره یادم اومد تمامی عکسای دوران بلوغو حذف کردم 

من از این👹 شدم این👯‍♀️ تازه شکل آدمو گرفتم حین بلوغ دماغم بزرگ شد ۱۰ کیلو چاق شدم پوستم تیره شد وج ...

وااای مثل الان من ولی پوستم تیره نیست و نشد منم بینی اصلا قوز نداره اما باددد داره پوستمم ثبات نداره

اییی خدا کی تموم میشه😐

😐🤣🤣🤣🤣وای عالی بود  من الان صورتم گردهه و پوستمم سفیده اما متاسفانه دماغ و لب گند زده😐

اره بعد باهم جمع وجور میشن خوب میشی

منم صورتم گرد

لپام ورم

لبام بزرگ

دماغ گنده.چشما انگار از خواب بلند شده بودم😑😑

شاید باورت نشه ولی اینا رو بعد از اتمام بلوغ حس کردم ک چقد زشت بودم با دیدن عکسام💔

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀