همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت میزدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)❤️🌌
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
همتونو دنبال منفعت بودین دم از معرفت میزدین نادورسیا،مه هه هونام که اگر کسی یه پیاله او دم بها و زور ی بشکه آو وش میم ولی اگر خوم د تشنعی بمیرم کسی نی ی لیوان آو بیه دسم،و رستم چنین گفت به اسفندیار:گگه تو بچه ای یسی رو گپت بیار،ما لرا نمویم خوشم ازش اومده موییم باختمشه و نازاریت)ali)❤️🌌
من از این👹 شدم این👯♀️ تازه شکل آدمو گرفتم حین بلوغ دماغم بزرگ شد ۱۰ کیلو چاق شدم پوستم تیره شد وجوش زد موهای صورت و بدنم زیاد شد واییییی تو ۱۸ سالگی بهتر شدم وجوشام رفت و پوستم دوباره سفید شو و لاغر شدم ....تو۲۰ سالگی تازه پف بینیم خوابید .....اَه دوباره یادم اومد تمامی عکسای دوران بلوغو حذف کردم