2777
2789
عنوان

تمیز کاری خونه

429 بازدید | 26 پست

امروز خیلی کار دارم نمیدونم از کجا شروع کنم آشپزخانه خیلی بهم ریختست اتاقها سالن حیاط دستشویی حمام  کمد لباسی ها 

استرس هم دارم کسی نیاد خونم 

یه چیز دیگه بچها برنامه تمیز کاری اون به چه شکله چه موقعی تمیز میکنید چقد وقت میزارید 

من هرچی کار میکنم تمیز میکنم میسابم صبح که بیدار میشم روز از نو....

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

من هفته ای یبار زیرو رو خونه رو تمیز میکنم بقیه هفته کارم کمتره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اول طرفارو بشو و گازو تمیز کن انگار نصف راهو رفتی البته یکم سریع بعد جمع جور کن و جاروبرقی بکش بعد گردگیری کن لباساهم که لباسشویی میشوره دیگه در آخر سرویس حموم و دستشویی و بالکن

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ظرف ها رو بعد هر وعده بشورید. سعی کنید وسایل رو سر جاش بذارید. اگه خیلی سستی کنید بدتر میشه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من ی چند روزه ول کردم

به امید که ی روز اول هفته ای بی افت به جون خونه

امروز شوهرم میگف مداد کجاس رو میز ولووو بود

باز گف پاک کن کجاس 

اونم زیر میز ناهار خوری ولوو بود

خندیدم گفتم یکمی نامرتبه خونه

میگ یکم   

ظرف ها رو بعد هر وعده بشورید. سعی کنید وسایل رو سر جاش بذارید. اگه خیلی سستی کنید بدتر میشه.

مهم اینکه هرچیزی بر میدارم سر جایش نمیزارم  

گمان می برم که اگر خداوند ، صد هزار گونه خنده می آفرید اما رسم اشک ریختن را نمی آموخت ، قلب حتی تاب ده روز تپیدن را هم نمی آورد…

اگر بخوام کلی تمیزکنم از اتاقا شروع میکنم، بعد سالن و اخر اشپزخونه

من کلا برنامم اینه هروز ی قسمت مثلا شنبه اشپزخونه، یکشنبه اتاق خوابم و...

و اخر هفته ی تمیزکاری جزیی کل خونه

وهربار کلری انحام بدم همون موقع تمیز ومرتبش میکنم

و شب قبل خواب اشپزخونم کامل تمیز مبکنم

چون هروز خبلی وقت نمیگیره خونه ام همیشه تمیزه

البته هفته ایم کارگر میگیرم برا سرویسا و بالکن

اگر بخوام کلی تمیزکنم از اتاقا شروع میکنم، بعد سالن و اخر اشپزخونه من کلا برنامم اینه هروز ی قسمت م ...

افرین به شما خانم زرنگ

من خودم از اتاق ها شروع میکنم

چون زودتر تموم میشه ،بعد میام آشپزخونه بعد پذیرایی

وقتی اول پذیرایی و آشپزخونه رو تمیز کنم،خسته میشم دیگه تاق هارو تمیز نمیکنم

بعد حونه دوباره بهم میریزه،منم عصبی میشم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

چ زرنگ😁چقد میکشه مال شما

من بیشتر شبا ظرفامو میشورم نمیذارم برای صبح بمونه و آشپزخونه رو قبل خواب مرتب میکنم صبح که بیدار میشم فقط جاروبرقی و صبحونه و ناهار و ...بعدشم همون لحظه که ظرف در بیاد میشورم نمی‌ذارم تلمبار بشه روی گاز حتمن باید پاک کنم هر موقع برم سرویس یه دور آبکشی دوروز در میون هم دامستوز یه ذره می ریزم میشورم

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂