2777
2789
عنوان

پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 51 پست
ای جانم آخه چرا چند سالته؟

سنم کم نیست ۳۲ سالمه دوتا بچه دارم روحا بهم ریختم 

هر روز با بچههام دعو میکنم همسرم قرص گرفته انگار بی اثره 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو برو پیش مشاور اینطور ک نمیشه

آره حتما باید این کارو بکنم 

ممنون که چند شبه پیامهامو با حوصله جواب میدی 

❤️❤️❤️

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خواهش میکنم گلم کاری نکردم ک ،میخواستم بت بگم رحمتو بردار ولی خوب خیلی مضر هستش 

دکتر رفتم آزمایش و سونو نوشته 

آزمایش رو رفتم سونو رو نرفتم 

خواهش میکنم گلم کاری نکردم ک ،میخواستم بت بگم رحمتو بردار ولی خوب خیلی مضر هستش 

نمیدونم باید برم دکترمم بگه

سلام گلم خوبی چخبر پریود شدی یا نه

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

شما خوبی نینیت خوبه کی بدنیا میاریش

عزیزم خیلی برات دعا میکنم نا امید نباش انشالله بزودی مامان میشی مطمئنم، خداروشکر نینی خوبه ولی خودم داغونم دارم میمیرم از ترس و استرس هیچوقت فکر نمیکردم نزدیک زایمانم اینطوری بشم چندسال بود منتظر چنین روزی بودم ولی حالا روی سینه هام بعده بارداری یچیزایی دراومده شبیه زگیل تو گوگد نوشته بود زگیل تناسلی اما منو شوهرم هیچکدوم زگیل تناسلی نداریم اما امروز متوجه شدم تو واژنمم دراومده بعدازظهر میرم دکتر خاهش میکنم دعا کن چیزی نباشه زگیل نباشه وگرنه میمیرم😔😔😔

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

[QUOTE=234310502]عزیزم خیلی برات دعا میکنم نا امید نباش انشالله بزودی مامان میشی مطمئنم، خداروشکر نینی خوبه ولی خودم ...[/QUOTEانشالله ک چیزی نیست شاید ب خاطر حاملگیته تو رو خدا موقع زایمانت یاد من باش خیلی دلمدشکستس.

رفتی دکتر اومدی خبرشو ب من بده بگو چی گفت بهت.

اگه دوست داری شماره همو بگیریم تو وات ساپ باهم در تمتس باشیم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

[QUOTE=234310502]عزیزم خیلی برات دعا میکنم نا امید نباش انشالله بزودی مامان میشی مطمئنم، خداروشکر نی ...

سلام عزیزم خوبی، رفتم دکتر گفت بخاطر بارداریه و حتی اگه خدایی نکرده زگیلم باشه خطرناک نیس خودش از بین میره و اگه نرفت میای با لیزر برمیداری بعدا، حتما گلم اتفاقا اینجا چندتا دوست خوب دارم که یکیش شمایی و حتما سر زایمانم براتون دعا میکنم اگه قابل باشم😘

سلام عزیزم خوبی، رفتم دکتر گفت بخاطر بارداریه و حتی اگه خدایی نکرده زگیلم باشه خطرناک نیس خودش از بی ...

خوب خدا رو شکر دیدی جای نگزانی نیست الکی ب خودت استرس نده.حتما حتما جوجت بدتیا اومد عکسشو واسم بفرست.ااشالله زایمان راحتی داشته باشی

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق