2777
2789
عنوان

خیلی بد شد؟؟

187 بازدید | 18 پست

امروز خیلی گرفته بود حالم انقدر گریه کرده بودم صورتم داغون بود انرژی و حال نداشتم اصلا

مادرشوهرم اومده بود نون بده چندباری صدام زد اما چون نمیخواستم منو تو این وضعیت ببینه جواب ندادم

فهمیده بود خونم و جواب ندادم خونشون که رفتم بعد شام خیلی سرد برخورد کردن و پدرشوهرم حواب سلاممو نداد

خیلی بد شد نه؟؟

🌌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه

ینی تو حق نداری تو خونه خودت راحت باشی!؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

نه بهش بگو دیروز اصلا حالم خوب نبود 

توی اینهمه روز یه روزم ممکنه حال ادم رو به راه نباشه قطعا درک میکنه ولی نگی به خودش میگیره 

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

وای چقدر این مادرشوهرها نازک نارنجی شدن ...یکم درک هم خوب چیزیه، یکم گذشت...سریع میرن به شوهرشون هم انتقال میدن😏😏

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

میتونستی از پشت در نون بگیری و خودتو نشون ندی بگی ببخشید لباسم مناسب نیست 

الان پیش خودش میگه واسش نون میبرم نازم میکنه 😑

بنظرم یه جوری از دلش دربیار 

مثلا دروغ مصلحتی بگو حموم بودم امروز

یا خواب بودم یا یه چیزی بگو ک دلخوری پیش نیاد 

وَالـْـعـَـصـْـر کـِه بــی عـِشْـــقِ تـْـو، مـَن خُـسْـرانـَـم♥️
وای چقدر این مادرشوهرها نازک نارنجی شدن ...یکم درک هم خوب چیزیه، یکم گذشت...سریع میرن به شوهرشون هم ...

واقعا این انتقال دادن خیلی بدچیزیه

از هر ۱۰بار شاید یه بار نشه جواب داد

خیلی بده این سوتفاهمات

🌌
نه ینی تو حق نداری تو خونه خودت راحت باشی!؟

اخه برام نون اورده بود هرکی باشه شاید ناراحت بشه ولی درکل خیلی سخته برای من که همیشه باید اوکی باشم و حق اشتباه کردن نداشته باشم

🌌