2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن😔😔😔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 37670 بازدید | 116 پست

حقیقتا خیلی برات ناراحت شدم و بیشتر از تو برای مادری که انقدرررر باسختی بچه بزرگ کنه که یه اشغال عوضی دست روی بچش بلند کنه 

خدا صبر بده بهتون

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میتونی پاشو یه اب گرم بخور با نبات وگلاب  الان فقط فکر سلامتی خودت باش تو باید قوی وسرپا باشی که بتونی مبارزه کنی از پسش بربیایی

این روزها میگذره درس های سختی هست از زندگی 

کاش مجازی نبود دل سیر بغلت میکردم وگریه میکردم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

دوستشم داری؟ مطمئنی حالت خوبه؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
من فقط دلم برای اون بچه بی گناه میسوزه که به زور میخوای بیاریش  فکر نکن با اومدن بچه بهتر میشه ...

اون بچه مادرشو نفرین میکنه بعدا که تو شوهرتو میشناختی چجوری اجازه دادی یه بچه معصوم به دنیا بیاد اون بشه باباش؟ مجبور بشه بره زیر دسته یه بی عقل

بسم الله 😰 عزیزم تو داری با یه انسان زندگی میکنی یا یه تیمارستانی؟ بابا جداشو از این بیمار مشکل ...

همه لباسارو پاره کرده گذاشته وسط خونه پولاروید پاره کرده ریخته همشو رومیزعسلی میگه دس بهش بزنی میکشمت😔

اون بچه مادرشو نفرین میکنه بعدا که تو شوهرتو میشناختی چجوری اجازه دادی یه بچه معصوم به دنیا بیاد؟

خود استارترم انگار بدش نیومده از این طرز رفتار شوهرش 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دوسش دارم نمیتونم ازش جداشم😔

هر چیزی بهایی داره  چی بدست میاری وچی از دست میدی 

اون میدونه دوسش داری 

این دوست داشتن نیستا 

داری به خودت اسیب میزنی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
آخه مامانم برام لباس خریده واومدم دیدن من کجاش خیانته میگه ازعمل خریده که ینی من عصبانی شم منطورماما ...

چرا عجله داری زود ازش باردار شی؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
مشکل روحی داره تو هم بیشتر از این خودت را اذیت نکن تا کی وچند سال میتونی با این اخلاق بسازی یه روز م ...

بخدا دوساله نامزدم مادرش هرچی بهم گفته بخاطر شوهرم تحمل کردم حتی یبار بهم خیانت کرد مچشو گرفتم ولی بخشیدمش درست روز تولد بایه دختره دانشجو قرارداشته بود😔 

همه لباسارو پاره کرده گذاشته وسط خونه پولاروید پاره کرده ریخته همشو رومیزعسلی میگه دس بهش بزنی میکشم ...

بخدا قسم پشیمون میشی

بیخود کرد به مامانت فحش داد

چرا جلوش وانمیستی؟

چرا مبذاری هر غلطی که خواست بکنه؟

جداشو تا یه جاییت ناقص نشده گور بابای دوست داشتن

آخه چیشو دوس داری؟

وقتی نمیخوادت یعنی نمیخوادت دیگه منتظر معجزه ای؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اون بچه مادرشو نفرین میکنه بعدا که تو شوهرتو میشناختی چجوری اجازه دادی یه بچه معصوم به دنیا بیاد اون ...

میکم شاید برآوردن بچه همه چی بهترشه😔چیکارکنم واقعا نمیدونم