2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن😔😔😔😭😭😭

37355 بازدید | 116 پست

سلام بچه ها

دیشب باشوهرم دعوام شد خیلی دلموشکست بخاطر اینکه مامانم اومده پیشم ازیه شهریه رفته برام لباس گرفته و پول داده شوهرم میگه من ازمادرت بدم میاد به چه حقی برات لباس خریده پول داده لباس هامو تیکه تیکه کرد پولارو پاره کرد گذاشت وسط خونه گف باید همه فامیلات بیان این ببینن بهش دس بزنی میکشمت بعد انقد مشتولگدزدبهم خون دماغ شدم پرده گوشم آسیب دید انقد به سرم مشت زد سرگیجه دارم😔😔😔😔گفت چون مادرش بامامانم لج کرده مادرشوهر بی شعور بی شخصیتم ازاول نامزدی تاالان همش میخواد طلاق بگیریم براهمون ازمامانم بدش میاد اینم انقد شب منوزد همه سایه هابه صدای گریم اومدن میگه تو به من خیانت کردی بامادرت حرف زدی طلاقت میدم فردا میبرم میزارم خونتون منم میرم زندان فکرمهریه به سرت نزنه😔😔😔😔😔😔😔😔اندیشی تاصبح گریه کردم خودش رفته اتاق دروقفل کرده به من یه مانتو نازک داده گفته برو توحال پذیرایی بخواب من دوسش دارم چجوری اخه ازش جداشم تا هرماه نشده ک عروسی کردیم ۲نامزدموندیم هیچی هم ندادن نه طلا خریدن نه عروسی کردن همه جهیزیه رو خودمون خریدیم هرکاری گفته کردم ولی دوسم نداره همش بهونه طلاق میاره قلبم داره میترکه توروخدا دعام کنید😔😔😭😭😭😭😭مامانم بخاطر مشکلات من دیگه مریض شده😔😔😔😔😔فکرخودکشی زده به سرم همش تهدیدم میکنه داداشتومیکشم مادرتومیکشم ابرویه همتون رومیبرم دیشب ساعت ۴صبح بود چاقورو برداشته بود کل لباسارو پاره میکردومیخندید میگف چه لباسای خوشگلی داری بیا خوشگلتره کنم برات میدید دماغم خون میاد میگفتم دماغم درد میکنه دوباره مشت میزد میگف الان بهترمیشی میدیدازدردگوشم میمیرم دوباره یجوری زد گوشم سوت کشید نمیدونم چرااذیتم میکنه دستام میلرزه  😔😔😔

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
3
75%
۲
1
25%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم همش شماره شوهرمو میده به دوستاش به شوهرم مزاحم میشن همش براش عکسای باز میفرسه توواتساپ اینستاگرام شب میگف ببرم بزارم خونتون مادرم تنها میمونه دلم پیش اونه اون بخاطر توبامن لج کرده😔

بسم الله 😰

عزیزم تو داری با یه انسان زندگی میکنی یا یه تیمارستانی؟

بابا جداشو از این بیمار

مشکل روانی داره معلومه

خب حالا پول و لباس چیه که میگه نگیره

بخدا فردا میگیره سرتو میبره ها از من گفتن بود خوددانی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مشکل روحی داره تو هم بیشتر از این خودت را اذیت نکن تا کی وچند سال میتونی با این اخلاق بسازی یه روز میبینی دیگه توان نداری الان جوان هستی 

خیلی برای غمت ناراحت شدم خدا به دلتون ارامش بده خیلی سخته خیلی  

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

واقعا عقلت سالمه با یه همچین روانیه احمقی زندگی میکنی؟؟؟وای وای این‌مردا منو میخوان بزنم تیکه تیکه اش کنم لهش کنم بی شرف رو ،مردی که رو زن دست بلند کنه نه شرف داره نه جنم داره نه جربزه داره به ح ر و م زا ده است

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

آخه مامانم برام لباس خریده واومدم دیدن من کجاش خیانته میگه ازعمل خریده که ینی من عصبانی شم منطورمامانت اینه که توبه دخترم چیزی نمیخری ولی من میخرم به مامانم زنگ زد خیلی فحش های بدبهش داد هرچی لزدهنش دراومد بهش گفت میگه توبه چه حقی اومدی دیدن زن من اشغال دهنتو.....مامانم گریه کرد بچه هام دعام کنید قلبم داره میترکه 😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

خدایا نمیخام قضاوت کنم......ولی عزیزم ناراحتی نداره.....شما خودت این زندگی رو انتخاب کردی.....خودت انتخاب کردی تحقیر بشی......وقتی بهت میگه برو.........یعنی چی دوسش دارم ؟؟؟؟؟نمیفهمم........یعنی از خودت بیشتر دوسش داری؟؟؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

من فقط دلم برای اون بچه بی گناه میسوزه که به زور میخوای بیاریش 

فکر نکن با اومدن بچه بهتر میشه هر که هم گفته دروغ گفته 

بدتر میشه صد برابر که بهتر نمیشه خود دانی

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔