2777
2789
عنوان

سلام

279 بازدید | 39 پست

سلام عزیزم خوبی

منم همسرم مشکل کم تحرکی اسپرم داره

دوساله اقدامم دوبارم آی وی اف کردم منفی شد

یبارم آی یو ای

میگم چرا آی یو آی نمیکنی؟برا کم تحرکی اسپرم جواب میده هزینش هم از آی وی اف خیلی کمتره

من میخوام ب امید خدابعد ماه رمضان یبار دیگه آی یو آی کنم

@تیله_برفی  

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@rose_710  

سلام عزیزم خوبی

ببخش گلم یسوال داشتم برای ذخیره پایینها تو سیکل پانکچر نباید دارو قوی بدن؟

من ذخیرم یک بود تو پانکچر اول و دومم سه تا بیشتر تخمک ازم نگرفتن 

گفتم برای سری بعد بدکترم بگم دوز دارومو زیاد کنه ک شاید بتونه بیشتر ازم بگیره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
@rose_710     سلام عزیزم خوبی ببخش گلم یسوال داشتم برای ذخیره پایینها تو سیکل پانکچر نب ...

سلام‌ خواهر خوبم ممنون‌، تو خوبی ؟

دفعه پیش داروهات چیا بودن‌و‌دوزش چقدر بود ؟

برای من سینال ۹۰۰ داده بود ۴۸ درجه هرکی میشنید تعجب میکرد ، اچ ام جی روزی ۳ تا پودر دوتا آب ،یک هفته کلومفین که سه تا تخمک‌شد که دوتاش اصلا به درد نمیخورد یکیش هم‌جنین نشد 

منم نمیدونستم بعد توی تاپیک‌تورک آنا دیدم با ذخیره ۰/۹ ،فقط با اچ ام جی ۹ تا تخمک کشیدن هفتاش جنین شده با این حال که هم خانم خودش چندتا مشکل داشت هم شوهرش ضعیف بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
@rose_710     سلام عزیزم خوبی ببخش گلم یسوال داشتم برای ذخیره پایینها تو سیکل پانکچر نب ...

من ذخیره ام ۰/۷ هست با این ذخیره از بعضیا خیلی تخمک کشیدن و‌جنین شده واقعا دکتر باید کارشو بلد باشه که متاسفانه بعضیاشون بلد نیستن 

من توی یکی از شبکه های خارجی هم دیدم که‌دکتر صحبت میکرد میگفت ما برای ذخیره پایین اصلا آمپول نمیدیم چون تخمکی ندارن که بخواد تعدادش زیاد باشه با همین کلومفین و اینا یکم‌تحریک‌میکنیم که بتونیم چندتا تخمک بیرون بکشیم خلاصه خواهر من خیلی تحقیق کردم با ذخیره کم دوز پایین دارو جواب میده اینقدرشو‌ من میدونم بازم تحقیق کن چون دکترا که به ما رحم‌نمیکنن باید تا جایی که میتونیم‌ اطلاعاتمون رو ببریم بالا بعدم پیش یه دکتری برو‌که بذاره حرفتو بزنی لااقل شرایطتو‌بتونی کامل توضیح بدی 

کی پانکچر داری ؟ از روند کار همدیگه باخبر بشیم گلم ،کدوم شهری ؟ 

سلام‌ خواهر خوبم ممنون‌، تو خوبی ؟ دفعه پیش داروهات چیا بودن‌و‌دوزش چقدر بود ؟ برای من سینال ۹۰۰ د ...

ممنونم عزیزم

من تو آخرین آزمایشم ک چند ماه پیش دادم ذخیرم ۱ بود

سری اول پانکچر داروهام سینال اف رو درجه ۲۴ و اچ ام جی دو پودر و یه آب بود

سری دوم پانکچر سینال ۴۸ درجه و اچ ام جی همون دو پودر و یه آب 

سری اول سه تا تخمک سری دوم دوتا تخمک و هر دوبار انتقالم منفی شد

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من ذخیره ام ۰/۷ هست با این ذخیره از بعضیا خیلی تخمک کشیدن و‌جنین شده واقعا دکتر باید کارشو بلد باشه ...

بله درسته عزیزم باید یه دکتری بریم ک لااقل بتونیم دردمونو بهش بگیم ..من ابن سینا میرفتم اونجام انقدر شلوغه ک فقط میخوان مریضو بفرستن بیرون من هر وقت میرقتم کلی از سوالام بی جواب میموند ...حالا اگه سری بعد بخوام آی وی اف کنم میرم مطب خصوصی یکی رو بهم معرفی کردن منتظرم پولم جور بشه برم😢

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
کی پانکچر داری ؟ از روند کار همدیگه باخبر بشیم گلم ،کدوم شهری ؟  

من تهرانم عزیزم 

من سال ۴۰۰ دوبار پانکچر شدم یبار تیر ماه یبارم مهرماه

هردوبارم انتقالم فرش بود

شما چی؟

ولی گلم یخانمی اینجا بودن گفتن با همون دوز داروهای ما ۳ تا تخمک ازش گرفتن

سری بعد ک خواستن پانکچر کنن داروهاشو زیاد کردن ۱۰ تا تخمک ازشون گرفتن

داروهاشو کرده بود ۷۲ سینال و از همون اول ۴ پودر و دو آب

بخاطر این منم میخوام بگم اینسری دوز داروهامو انقدر کنه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم من تو آخرین آزمایشم ک چند ماه پیش دادم ذخیرم ۱ بود سری اول پانکچر داروهام سینال اف رو ...

تو ذخیره ات خیلی پایین نیست‌که چرا کم‌تخمک‌دادی زیر یک پایین میشه معمولا شاید به‌ بدن هر کسی هم‌ بستگی داره نمیدونم‌که‌واللا ولی من‌خودم‌بدون‌دارو‌ فولیکولام‌بیشتره انگار چون بعد پانکچر رفتم معاینه فولیکولا بیشتر بود 

تو بعد پانکچرهات ۱ بود ذخیره یا قبل پانکچرا ؟

من قبل پانکچر ۰/۷ بود الان نمیدونم

بله درسته عزیزم باید یه دکتری بریم ک لااقل بتونیم دردمونو بهش بگیم ..من ابن سینا میرفتم اونجام انقدر ...

انشالله اینبار موفق میشی و دست پر از این امتحان سخت بیرون میای ، دفعه اول و‌دوم چندتا جنین برات تشکیل شده بود 

من تهرانم عزیزم  من سال ۴۰۰ دوبار پانکچر شدم یبار تیر ماه یبارم مهرماه هردوبارم انتقالم فرش ب ...

تو دفعه پیش هم داروهات دوزش خیلی بالا نبوده برای من بالا بود 

من آبان ۴۰۰ یهبار پانکچر شدم‌که نتیجه نداد و‌به انتقال نکشید 

اون خانمی که میگی اونم‌ذخیره اش کم‌بود ؟ چند سال داشت خودت چند سال داری ؟ سنم‌مهمه آخه‌من‌سنم‌بالاست ۳۸ سالمه