2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
من تهرانم عزیزم  من سال ۴۰۰ دوبار پانکچر شدم یبار تیر ماه یبارم مهرماه هردوبارم انتقالم فرش ب ...

دکتری که الان میرم اونم‌مثل دکتر قبلی میگفت برای ذخیره پایین اول بالاترین دوز دارو‌ رو میدیم اگه دیدیم نشد دوز پایین رو‌میدیم‌دکترای اینجا هم اینجوری میگن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تو ذخیره ات خیلی پایین نیست‌که چرا کم‌تخمک‌دادی زیر یک پایین میشه معمولا شاید به‌ بدن هر کسی هم‌ بست ...

نه گلم من قبل پانکچر ذخیرم این بود نمیدونم شاید آزمایش اشتباه باشه‌...تو همون ابن سینا آزمایشو دادم

شما میخوایین چیکار کنین؟میخوایین دوباره پانکچر کنین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشالله اینبار موفق میشی و دست پر از این امتحان سخت بیرون میای ، دفعه اول و‌دوم چندتا جنین برات تشکی ...

ممنونم عزیزم همچنین شما

سری اول سه تا جنین سری دوم یه جنین

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
تو دفعه پیش هم داروهات دوزش خیلی بالا نبوده برای من بالا بود  من آبان ۴۰۰ یهبار پانکچر شدم‌که ...

اون خانمو نمیدونم سنش چند بود و ذخیرشم نمیدونم

من ۳۴سالم داره تموم میشه میرم تو ۳۵😢

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
دکتری که الان میرم اونم‌مثل دکتر قبلی میگفت برای ذخیره پایین اول بالاترین دوز دارو‌ رو میدیم اگه دید ...

من میخوام اینسری بگم برام سینال ۷۵ و اچ ام جی ۴ پودر و دو اب شروع کنن ببینم چی میشه توکل ب خدا

آخه ب قول شما سری قبلم زیاد نبود

شما تهرانید.؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
تو ذخیره ات خیلی پایین نیست‌که چرا کم‌تخمک‌دادی زیر یک پایین میشه معمولا شاید به‌ بدن هر کسی هم‌ بست ...

دقیقا درسته

من بعد پانکچرام هر بار ک میرم سونو تخمکام بیشتره نمیدونم چرا تو پانکچرام کم میشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
نه گلم من قبل پانکچر ذخیرم این بود نمیدونم شاید آزمایش اشتباه باشه‌...تو همون ابن سینا آزمایشو دادم ...

چاره ای ندارم بله میخوام‌دوباره پانکچر کنم یه بارم شانسمو‌امتحان‌کنم ببینم انشالله خدا بخواد و بشه 

ممنونم عزیزم همچنین شما سری اول سه تا جنین سری دوم یه جنین

خوبه پس کفیت تخمک و اسپرمتون خوبه خدا رو‌شکر که‌جنین تشکیل میشه ، همین که سه تا جنین میشه‌خودش خیلی خوبه کسهایی بودن که یه دونه‌جنین‌داشتن‌و‌ با همون یه دونه بچه دار شدن غصه نخور خدا بزرگه 

اون خانمو نمیدونم سنش چند بود و ذخیرشم نمیدونم من ۳۴سالم داره تموم میشه میرم تو ۳۵😢

سنت کمه هنوز نگران نباش تو این سن کفیت تخمک‌خوبه ،قبل پانکچر تقویتی چیا میخوردی ؟ چه مدت ؟

خوبه پس کفیت تخمک و اسپرمتون خوبه خدا رو‌شکر که‌جنین تشکیل میشه ، همین که سه تا جنین میشه‌خودش خیلی ...

ممنونم عزیزم امید ب خدا

ان شا الله شما هم اینبار نتیجه بگیرین

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
دقیقا درسته من بعد پانکچرام هر بار ک میرم سونو تخمکام بیشتره نمیدونم چرا تو پانکچرام کم میشه

واقعا توام اینجوری هستی ؟ نمیدونم واللا میدونی واقعا خدا باید بخواد بشه توی این سایت آدم یه چیزایی میشنوه میبینم همه چی دست خداست واقعا دکترا هم الکی واسطه هستن ،انشالله خدا برای ماهم بخواد

سنت کمه هنوز نگران نباش تو این سن کفیت تخمک‌خوبه ،قبل پانکچر تقویتی چیا میخوردی ؟ چه مدت ؟

من کیوتن ویتامین ای سی دی اسید فولیک و امگا ۳ 

حدود یکی دوماه قبل پانکچر

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
واقعا توام اینجوری هستی ؟ نمیدونم واللا میدونی واقعا خدا باید بخواد بشه توی این سایت آدم یه چیزایی م ...

آره منم اینطورم

بله درسته خدا باید بخواد...شما همسرتون مشکل داره ک آی وی اف میخوایین کنین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من میخوام اینسری بگم برام سینال ۷۵ و اچ ام جی ۴ پودر و دو اب شروع کنن ببینم چی میشه توکل ب خدا آخه ...

نه عزیزم من تبریزم 

البته سینال دوزش هم‌متفاوته ها ،سینال ۳۰۰ و ۹۰۰ باهم‌ فرقشون زیاده مثلا برای من ۹۰۰ بود ۳۰۰ دوز پایینه

من کیوتن ویتامین ای سی دی اسید فولیک و امگا ۳  حدود یکی دوماه قبل پانکچر

اگه تونستی اوا بوست هم بخور اونم خیلی خوبه و قرص دها که بهش دی اچ ای آ هم میگن ،۰/۲۵ درصدشو بگیر بخور ،من اول ترسیدم این دها که میگم‌رو‌بگیرم بخورم‌چون‌گفتن‌هورمونی هست باید آزمایش داد ولی دکتر همون‌بدون‌آزمایش نوشت حالا تو  آزمایشش رو هم بده خیالت راهت باشه