2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
اگه تونستی اوا بوست هم بخور اونم خیلی خوبه و قرص دها که بهش دی اچ ای آ هم میگن ،۰/۲۵ درصدشو بگیر بخو ...

باشه عزیزم ایندفعه بدکترم میگم برام بنویسه ممنونم😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
آره منم اینطورم بله درسته خدا باید بخواد...شما همسرتون مشکل داره ک آی وی اف میخوایین کنین؟

بله اتفاقا همسرم کم تحرکی و اینا داشت اینقدر معطل کردیم تا خوب بشه نشد که‌منم ذخیره ام اومد پایین ،من ذخیره ام تازگیا اینجوری شده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله اتفاقا همسرم کم تحرکی و اینا داشت اینقدر معطل کردیم تا خوب بشه نشد که‌منم ذخیره ام اومد پایین ،م ...

بله منم همسرم مشکل داشت انقدر منتظر موندم تا خوب بشه نشد و ذخیره منم کم شد

دو سال و نیمه اقدامم

شما چی؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بله منم همسرم مشکل داشت انقدر منتظر موندم تا خوب بشه نشد و ذخیره منم کم شد دو سال و نیمه اقدامم شم ...

من ۶ ساله اقدامم ،واقعا اسپرم ‌وقتی خوب نمیشه باردار شدن خیلی سخته ،اونایی که اسپرم سالمه ذخیره کم اصلا مشکل نیست یکم زمان میبره ولی حتما بارداری اتفاق میافته

من ۶ ساله اقدامم ،واقعا اسپرم ‌وقتی خوب نمیشه باردار شدن خیلی سخته ،اونایی که اسپرم سالمه ذخیره کم ا ...

بله درسته همسرم بنده خدا خیلی وقته انواع و اقسام داروها رو میخوره ولی زیاد تغییری نکرده

ان شا الله  خدا خودش کمکمون کنه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من ۶ ساله اقدامم ،واقعا اسپرم ‌وقتی خوب نمیشه باردار شدن خیلی سخته ،اونایی که اسپرم سالمه ذخیره کم ا ...

یسوال گلم

من همسرم ابن سینا آزمایش داده 

اسپرم سریعش صفره و اسپرم slow ش ۲۵ درصد

موفولوژی نرمالشم یک درصده 

تعداد و حجمش خوبه

علت باردار نشدنم همینه درسته؟دکترا اصلا هیچ چی نمیگن

طفلی شوهرمم خیلی خودشو تقویت میکنه و دارو میخوره 

چون ذخیرم کمه میترسم باز ب آی وی اف جواب ندم 

میخوام ببینم طبیعی میشه باردار شد؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
یسوال گلم من همسرم ابن سینا آزمایش داده  اسپرم سریعش صفره و اسپرم slow ش ۲۵ درصد موفولوژی نر ...

شوهرت شرایطش مثل شوهر منه تقریبا ،ببین اینجوری خیلیا هم‌میبینی باردار میشن ولی صد در صد نمیشه‌گفت چون هم تخمک‌ و هم اسپرم ضعیف هست میکرو احتمال جواب دادنش بیشتره بخصوص برای ماها که سنمون‌هم بالا رفته ولی تو‌همراه با میکرو‌حتما طبیعی هم اقدام‌کن و‌یک روز در میان اقدام داشته باش انشالله خدا سورپرایزت میکنه و‌طبیعی باردار میشی ،به خاطر سنمون نمیتونیم ریسک کنیم دیگه وگرنه طبیعی هم‌غیر ممکن‌نیست یعنی قبلا برای خیلیا اتفاق افتاده

شوهرت شرایطش مثل شوهر منه تقریبا ،ببین اینجوری خیلیا هم‌میبینی باردار میشن ولی صد در صد نمیشه‌گفت چو ...

بله درسته ولی خب قبل این ک تخمک من ضعیف نبود😢

بله میکرو احتمالش زیادتره ولی خب من دوبار انجام دادم نتیجه نگرفتم😕گفتم شاید خدا بخوادو طبیعی باردار بشم

البته من آی یو آی کردم اینماه ولی امیدی ندارم مثبت بشم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بله درسته ولی خب قبل این ک تخمک من ضعیف نبود😢 بله میکرو احتمالش زیادتره ولی خب من دوبار انجام دادم ...

انشالله همین ماه مثبت میشی‌ ،حتما خبر بده چی شد گلم 

برای ای وی اف هم بازم ناامید نباش همه بعد از چند بار نتیجه میبینن دیگه کلا پروسه اش سخته غصه نخور ،طبیعی هم اقدام داشته باش