2777
2789

که شوهرش مرده و با وجود داشتن نوه با مردی رفیق شده و دخترش ناراحته

امروز غیر مستقیم کمی خالم رو نصیحت کردم و ....‌ 

دیگه خودش میدونه ادامه به کاراش بده یا نه . 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید بخواد ازدواج کنه چند سالشه مگه ؟ 

ازدواجم نمیکنه میگه از من گذشته ولی این کارا رو میکنه ۵۰ سالشه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

50 سالش هنوز جوون، زندگی خودش  شما ها دخالت نکنید بزارید برا دل خودش زندگی کنه

عاشق بازی میکنه دخترش ۲۵ سالشه غرورش خدشه دار شده . 

چی بگم عشق دوست پسر بازی داره 

و تمامی نداره

چرا فوری زندگی رو هر یه زن میگیریم . ولی مرد زنش میمیره همه آستین بالا میزنن

کاملا درسته .‌

بنظر من هیچ ربطی به غرور دخترش نداره چه اشکالی داره مادرش هم باید زندگی کنه الکی ناراحته

ما فقط بیشتر نگران اینیم خالم خیلی سادست و بی سیاست حتی از گوشی های لمسیم نداره نوکیا ساده فقط بلده ‌ 

میترسیم کسی گولش بزنه . که اونم صدبار گوش زد کردیم بهش و دیگه خود داند

ما فقط بیشتر نگران اینیم خالم خیلی سادست و بی سیاست حتی از گوشی های لمسیم نداره نوکیا ساده فقط بلده ...

آهان خب پس حواستون بهش باشه و 

کارهاش یه کم زیر نظر بگیرید که یوقت 

خدایی نکرده کسی گولش نزنه ولی نمی‌تونید نهی اش کنید یا حالا دستورش بدید که نکن اینکار بهرحال بچه که نیست.