2777
2789

دارم میرم ۶ماه وانشالله میخوام تااخر۶اتاقوکامل کنم ک دیگ ب بعدسنگین میشم نمیتونم برم خریدتوهواگرم.

ازخورده ریزلباس وپوشک و...شروع کنم یاازچیزای بزرگ روتختی وپرده و....

کمدوتختش روگرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بسم الله بگو اولین چیز خوشگلی که دیدی بخر بعد از چیزهای بزرگ شروع کن اول موکت اتاق بعد کمد وتخت، اینطوری هر وسیله ای که میخری میره تو کمد سر جای خودش، سعی کن اول از همه موکت ضد حساسیت بخر برای کف اتاق 

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
راستی خانما کمترین هزینه ایی که برای سیسمونی میشه در نظر گرفت چقدره؟خانوادم اصلا وضعشون خوب نیس خیلی ...

بستگی داره چی بخری من سرویس چوبو اینا نگرفتم کلا خودم پس انداز داشتم دادم مامانم خرید چیزیم به کسی نگفتم یا خودم وسیله میخریدم میدادم مامانم

بستگی داره چی بخری من سرویس چوبو اینا نگرفتم کلا خودم پس انداز داشتم دادم مامانم خرید چیزیم به کسی ن ...

اها این خوبه ن منم سرویس چوبو نمیخرم فقط در حد کالسکه و کریر و لباس و این چیزاش تختو کمدو خودم میگیرم

راستی خانما کمترین هزینه ایی که برای سیسمونی میشه در نظر گرفت چقدره؟خانوادم اصلا وضعشون خوب نیس خیلی ...

این خیلی رسم بدی هست که پدر مادر تا قسط جهزیه رو تموم نکردن باید سیسمونی بخرن، پدر ومادرت رو اذیت نکن خودت سعی کن پس انداز کنی تا کمک خرج سیسمونی بشه چیزهای غیر ضروری نخر بچه ها به نصف وسایلی که خانواده میخرن هیچ وقت احتیاج پیدا نمیکنن

این خیلی رسم بدی هست که پدر مادر تا قسط جهزیه رو تموم نکردن باید سیسمونی بخرن، پدر ومادرت رو اذیت نک ...

من حتی پدرم ندارم خیلی دلم برا مادرم میسوزه اره دارم پول جمع میکنم ولی میخوام ببینم ب صورت تقریبی هزینش چقد میشه 

اول خرده ریز

با توجه به حجم اونا باید کمد بگیری

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

من که برای بچه اولم خیلی نگرفتم یعنی در حد نیاز چون خانواده شوهرمم کاری برامون نکردن همه چیز بستگی به خودت و شوهرت داره ولی آدم دلش میخواد وسیله برای بچش بگیره اگه دستتون خالیه چاره ای نیست برای این بچم خدا خدا میکنم شوهرم خودش بگه پول میدم وسیله بخریم انقد دلم میخواد کالسکه عصایی بخرم و رو روئک و خیلی وسایل دیگه 

من حتی پدرم ندارم خیلی دلم برا مادرم میسوزه اره دارم پول جمع میکنم ولی میخوام ببینم ب صورت تقریبی هز ...

خدا پدرت رو رحمت کنه، به رزق و روزی مادرت هم برکت بده، انشالله همیشه سالم وتندرست باشه

من که برای بچه اولم خیلی نگرفتم یعنی در حد نیاز چون خانواده شوهرمم کاری برامون نکردن همه چیز بستگی ب ...

ایشالا براش بگیری عزیزم من خیلی سختگیر نیستم واقعا دوسدارم فقط ضروریاتو بگیرم

اها این خوبه ن منم سرویس چوبو نمیخرم فقط در حد کالسکه و کریر و لباس و این چیزاش تختو کمدو خودم میگیر ...

من اینارو خریدم بدون کمدو اینا فقط چریر و یه تخت کنار مادر با کالسکه نزدیک3سال قبل بالباساشو خرده ریزاشد5تومن فک کنم یا کمتر

اها این خوبه ن منم سرویس چوبو نمیخرم فقط در حد کالسکه و کریر و لباس و این چیزاش تختو کمدو خودم میگیر ...

کالسکه و کریر و ستش اگه ازین معمولی باشه اصلا استفاده نمیشه فقط برای نمایش دادنه