2777
2789
عنوان

خریدسیسمونی روبایدازکجاشروع کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
راستی خانما کمترین هزینه ایی که برای سیسمونی میشه در نظر گرفت چقدره؟خانوادم اصلا وضعشون خوب نیس خیلی ...

واقعا نمی دونم چرا فکر می کنید سیسمونی وظیفه پدر و مادر شما هست؟!! پدر و مادر بچه مسئول تامین بچه هستند نه پدر بزرگ و مادربزرگش

ایشالا براش بگیری عزیزم من خیلی سختگیر نیستم واقعا دوسدارم فقط ضروریاتو بگیرم

من چون بچه اولم تجربه دارم بعضی وسایل اصلا نیاز نیست ولی بعضی چیزا بود میگفتم ای کاش داشتم راحت بودم روروئک که از دوستم قرض گرفتم الان دلم میخواد برای این بچم بخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی پدرم ندارم خیلی دلم برا مادرم میسوزه اره دارم پول جمع میکنم ولی میخوام ببینم ب صورت تقریبی هز ...

عزیزم خدارحمتشون کنه منم پدرم فوت شدن مامان منم فقط یه حقوق بازنشتگی بابامو داشت من خودم با گس اندازو کارای موقتی و تدریس هزینه سیسمونیمو دادم به کسیم نگفتم حتی شوهرم چقدر این رسم سیسمونی دادن مزخرفه هیچوقت درکش نکردم مادر عروس هم جهیزیه بده هم سیسمونی مگه گناه کرده

واقعا نمی دونم چرا فکر می کنید سیسمونی وظیفه پدر و مادر شما هست؟!! پدر و مادر بچه مسئول تامین بچه هس ...

عزیزم رسمیه که وجود داره و من حتی اگه خودمو بکشم خانوادم قبول نمیکنن که سیسمونی نگیرن تقصیر من چیه؟!

عزیزم خدارحمتشون کنه منم پدرم فوت شدن مامان منم فقط یه حقوق بازنشتگی بابامو داشت من خودم با گس انداز ...

اره واقعا.منم دارم پس اندازو شروع میکنم و در حال تحصیلم متاسفانه نمیتونم کار کنم

واقعا نمی دونم چرا فکر می کنید سیسمونی وظیفه پدر و مادر شما هست؟!! پدر و مادر بچه مسئول تامین بچه هس ...

بعضی خانواده ها خودشون با رضایت می‌خرن مثلا من یکی دیدم گفته تا شش سالگی نوش لباساش با خودش یعنی دختره اصلا نمی‌دونست سایز لباس بچه چیه ولی اونی دستش نیست چی باید با زحمت تهیه کنه 

[QUOTE=233083882]عزیزم رسمیه که وجود داره و من حتی اگه خودمو بکشم خانوادم قبول نمیکنن که سیسمونی نگیرن تقصیر من چیه؟![/QUOTE

خودت می گی رسم. آیه قران که نیست. وقتی می دونی خانواده ت اذیت می شن چرا قبول می کنی؟ تا حالا شنیدی زندگی کسی بخاطر اینکه سیسمونی رو خودش فراهم کرده به هم خورده باشه؟ کمی شجاع باش در مقابل این مزخرفات که می دونی خانواده ت رو اذیت می کنه. من حتی از اینکه پنهانی به خانواده هم کمک بشه مخالفم. وقتی کاری درست هست نباید از انجامشش ابایی داشته باشی

اره واقعا.منم دارم پس اندازو شروع میکنم و در حال تحصیلم متاسفانه نمیتونم کار کنم

اشکال نداره که درحال تدریسی خوشبختانه الان بااین اموزش مجازی میتونی تدریس خصوصی بزاری منم همین کارو میکردم پولش کم بود ولی چون ازجون و دلم برای شاگردام مایه میزاشتم خداروشکر اونا موفق میشدن و برام تبلیغ میکردن هنوزم درخاست دارن برای تدریس ولی من نمیتونم متاسفانه وقت نمیکنم

بعضی خانواده ها خودشون با رضایت می‌خرن مثلا من یکی دیدم گفته تا شش سالگی نوش لباساش با خودش یعنی دخت ...

این واقعا افتخاری برای اون دختر و همسرش محسوب نمی شه. اینکه یکی داره و انجام می ده و اونی که نداره شرمنده میشه چون اسم رسم و رسوم به خودش گرفته واقعا قابل قبول نیست

[QUOTE=233083882]عزیزم رسمیه که وجود داره و من حتی اگه خودمو بکشم خانوادم قبول نمیکنن که سیسمونی نگی ...

ما که چندتا خواهر برادریم همون یک تومن دو تومنم مامانم داد به خواهرام نگفتم گفتم خودم گرفتم چون برای هیچ کدوم انجام ندادن ناراحت میشدن ولی معضلیه تو خانواده ها مخصوصا بعضی مردا حتی خانوادش اعلام میکنن و توقع دارن 

[QUOTE=233083882]عزیزم رسمیه که وجود داره و من حتی اگه خودمو بکشم خانوادم قبول نمیکنن که سیسمونی نگی ...

نمیدونم شرایط شما چطوره اما شرایط من اینطور نیس که بتونم یه تنه یه رسمو ریشه کن کنم. خانوادم خیلی ب رسمو رسومات پایبندن و به هیچوجه قبول نمیکنن همچین چیزیو اگه قبول میکردن صددرصد نمیزاشتم چیزی بخرن.و کمک کردن پنهانی صرفا به خاطر اینه که دل مادرم نشکنه که چرا نتونستم ابروداری کنم این طرز فکر اوناس نه من...

نمیدونم شرایط شما چطوره اما شرایط من اینطور نیس که بتونم یه تنه یه رسمو ریشه کن کنم. خانوادم خیلی ب ...

اره دقیفا منم خیلی بدم میاد ازاین رسم ولی خونواده شوهرم بشدت ادمای حرف دربیارین منم دوسنداشتم مامانم سرشکسته بشه