2777
2789
عنوان

کوچیک بودن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4869 بازدید | 157 پست

اسی اول از همه خودت رو دوست داشته باش

من الان ۱۸ سالمه و سایزم ۸۰ عه کجای دنیا رو گرفتم؟!

بعدم تو متاهلی یه وقت نری پروتزااااا

ما یکی بستگانمون رفت عمل کرد یعنی نابووود شد

سینه ش که کاملا بی حس بود

اگر فشارش میداد از درد نفسش بند میرفت( اینو گفتم چون متاهلی و ... بله😁)

بعدم دکتر بهش گفت اگر بخوای باردار شی و بعدشم بچه شیر بدی باید تخلیش کنی!

این یعنی با یه تیر چند تا گوه زدن( به جا نشونه زدن🤣)

بعدم کمی ماساژ خون رسانی تو اونجا بیشتر میکنه که میتونه موجب سفت شدن یا گاهی بزرگ شدن بشه... بعدم مگه شوهرت کامله؟ اگر دوست داره، همین جوری دوست داره و دیگه اینا مهم نیست💜

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو دارم ولی باهاش کنار اومدم همسر منم چندبار به  شوخی گفته بود ولی من کاملا جدی بدم چون واقعا ناراحت کنندست وقتی از یه چیز ناراحت میشد الکی نخندید ناراحتتون رو بگید

باهاش صحبت کردم گفتم بیا همدیگه رو همینجوری ک هستیم دوست داشته باشیم تاحالا شده من از تو ایرادی بگیرم؟

گفت عزیزم شوخی کردم و اینا.بعد گفتم این چیزا شوخیشم آدمو ناراحت میکنه چون بالاخره داری میگی!

یه سری چیزا مثل اضافه وزن و دندون ها و ... قابل تغییرن 

ولی یه چیزایی مثل رنگ پوست و سایز اعضای بدن و شکل واژن جزعی از بدنن بدن هرکسی با اون یکی متفاوت هستن و تغییر دادنشون ممکنه باعث آسیب به بدن بشه!میدونی چقدر باعث ناراحتی آدم ميشه این حرفا؟

از طرفی من خودم رو و خودت رو همینجوری ک هستم و هستی دوست دارم ،وانتظار دارم توهم منو همینجوری که هستم دوست داشته باشی

بعد از اون دیگه نه تنها چیزی نگفت بلکه تعریف هم می‌کرد همش ازم

منم البته اونجوری نیستم ک به خودم نرسم همش ورزش میکنم ماساژ هم انجام میدم خداروشکر یکم بهتر شدم ولی نه در اون حد 

اسی اول از همه خودت رو دوست داشته باش من الان ۱۸ سالمه و سایزم ۸۰ عه کجای دنیا رو گرفتم؟! بعدم تو ...

راست میگی منم زیاد حساسم  مرسی از حرفات مهربون❤

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
منم همین مشکلو دارم ولی باهاش کنار اومدم همسر منم چندبار به  شوخی گفته بود ولی من کاملا جدی بدم ...

من بدیم اینه ناراحت ک بشم فقط بفکر تلافیم نمیتونم منطقی برخورد کنم ولی شما ری اکشنت خیلی خوب بود در برابر حرف شوهرت

وکیومم میگن واسه یمدته

ن بابا تازه یارو شیردهی داشت عکس قبلو بعدشو نشونم داد قسم میخورد میگف دوسال پیش استفاده کردم همونه... ماندگاری داره کی گفته ی مدته؟ چرا اگه ی هفته استفاده کنی عاره ولی خب ی دورتو کامل استفاده کنی ماندگاره مثلا ۳ ماه

ن بابا تازه یارو شیردهی داشت عکس قبلو بعدشو نشونم داد قسم میخورد میگف دوسال پیش استفاده کردم همونه.. ...

میدونی قیمتش حدودا جقدره

😐😐😐😐 مگه گفت میخوام برم بیرون نمایش بدم سینه هامو زیر لباس؟ واسه توو خلوتشون میخواد بزرگ شن😬&nb ...

خب شما راه حل بده بزرگ کنه به کارش بیاد🤣🤣🤣🤣

دلی باید که رنج من کشد تا صبر من داندتحمل کردن ایوب را ایوب داند😢
من بدیم اینه ناراحت ک بشم فقط بفکر تلافیم نمیتونم منطقی برخورد کنم ولی شما ری اکشنت خیلی خوب بود در ...

میفهمم چی میگی منم تقریبا اینجوریم

ولی با خودم کنار اومدم ک زندگی مشترک شوخی بردار نیست  ،رفاقت بین دو دوست نیست که یه روز اگه تموم بشه مشکلی پیش نیاد یکم جدی تره 

سعی کردم حداقل تو زندگی مشترکم اینجوری باشه ک از چیزی ناراحتم زود بگم بهش تا حل بشه

البته همسرم بی تاثیر نبود،خودشون میگه همیشه اگه از چیری ناراحتی بگو بهم نذار بمونه که کینه بشه

واسم سخته ولی تونستم توم میتونی🥰😘😘😘

میدونی قیمتش حدودا جقدره

از بیرون نمدونم بستگی ب جنسشم داره چیز الکی نگیری بلا سرخودت بیاری😶اینستا داری؟!من فقط از اونجا میدونمو حس میکنم معتبره و هیچکی ازش ایراد نگرفته ی پیج دارم برات بفرسم خودت مشاورو ایناشو بگیر ببین اصن دلت خواست بگیر نخواست نگیر

اسی اول از همه خودت رو دوست داشته باش من الان ۱۸ سالمه و سایزم ۸۰ عه کجای دنیا رو گرفتم؟! بعدم تو ...

احتمالا دکترش ناشی بوده 

هیچکدوم در مورد پروتز درست نیست 

فقط ممکنه بعد شیردهی یکم تغییر حالت بده همین