2777
2789
عنوان

کوچیک بودن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4869 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه بابا من امروز دکتر بودم داشت اموزش شیر دهی میداد . میگفت باید اون هاله قهوه ای رنگ کلا تو دهن بچه ...

خیلللییی باحالی😂😂😂😂😂😂😂

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
عه بابا من امروز دکتر بودم داشت اموزش شیر دهی میداد . میگفت باید اون هاله قهوه ای رنگ کلا تو دهن بچه ...

نه نگران نباش توی شیردهی یه کم بزرگتر میشن 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
خب تو باربی شکل هستی. اون حتما الکی میخاد شوخی کنه. دگ راجب بدنت چی میگه

اکثرن تعریف میکنه میگ جوری هسی ک چشمم دنبال هیچکس نباشه و این حرفا ولی گاهی ک یه نقد میکنه چ شوخی چ جدی خیلی دلم میشکته

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
اکثرن تعریف میکنه میگ جوری هسی ک چشمم دنبال هیچکس نباشه و این حرفا ولی گاهی ک یه نقد میکنه چ شوخی چ ...

این جور وقتا اعتماد بنفس داشته باش و نشون نده که ناراحت شدی فقط لبخند بزن  و بگو من عاشق خودمم و بدنم رو دوست دارم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
رو موی زائد تاثیری نداره ؟

نه اصلا قرص ویتامین دی خودش سینه رو فقط بزرگ میکنه

ولی بنظرم خوشحال باش که کوچیکه بچه بیاری انقد بزرگ میشه

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
این جور وقتا اعتماد بنفس داشته باش و نشون نده که ناراحت شدی فقط لبخند بزن  و بگو من عاشق خودمم ...

رو اعتماد بنفسم خیلی باید کار کنم صفره

نه اصلا قرص ویتامین دی خودش سینه رو فقط بزرگ میکنه ولی بنظرم خوشحال باش که کوچیکه بچه بیاری انقد بز ...

امتحان میکنم مرسی از راهنمایت