2777
2789
عنوان

کوچیک بودن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4869 بازدید | 157 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن خراطین  اما بنظر وکیوم سینه از همه چیزا بهتره از ی پیج خوب بخر بعدم هفتاد کوچیک نیس ک😕

روغن خزاطین کسی هست خودش استفاده کرده باشه آخه میگن تاثیر خاصی نداده و اون ی ذره هم موقته

محلش نزار سایزت خوبه بهش بگو مگه من اعتراض کردم که تو اعتراض داری؟😐تا صبح از ابن حرفت نمیخابه 😂خیل ...

دمت گرم خیلی خوب گفتی...قشنگ باید بگی مگه من روی سایزت اعتراض کردم که تو میکنی😂😂😂

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  

هفتاااد ک خووووبهههه..دست نزنی بهشششششششش...

منم همین بودم الان باردارشدم دیگ دارن میترکن رفتن رو سایز۹۰..

همش میترسم همینجوری بمونه...بعد یه مدت ک شوهرت تو رابطه هی بماله. بازی کنه باهاش بزرگتر میشه.هیچ کاریش نکن.اللن خیلی خوبه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
برای من با داشتن دو تا بچه در حد جوش هست 

جدیییییییییی...تو بارداری چطچر بودی؟؟مال من خیلی بزرگ شده میترسم همینجوری بمونه 😥😥😥

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
دمت گرم خیلی خوب گفتی...قشنگ باید بگی مگه من روی سایزت اعتراض کردم که تو میکنی😂😂😂

والا  ی بار که بگی دیگه صداشون درنمیاد دهن سرویسا فک میکنند خودشون خیلی تکمیلن حتی اکر بدترین ادمم باشن ادعاشون سر به فلک میزاره 😂😂