2777
2789

من اطلاعی ندارم گلم 

امیدوارم ک سلامت باشی

شما یا همسرتون قدتون کوتاه نیس؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای امان از این استرس های بارداری..منم هفته ۱۲ هستم همش نگران سلامت جنینم. اسی ان شاالله که طوری ...

دیونه شدم دیگه،حالا هی دادم فک میکنم یعنی چی کوتولس

خسته ترینم
من ۱۶۰ همسرم ۱۷۳

نمیشه یه جا دیگه سونو بری؟

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

نمیشه یه جا دیگه سونو بری؟

اخه عکس سونو به دکترم نشون دادم میگه عالی همه چیز،اینجام که سونو رفتم کارش خیلی خوبه،دکتر سونو گفت قد خودت چند گفتم ۱۶۰ گفت همسرت اشتباهی گفتم ۱۶۷ گفت قدش به همسرت رفته ولی همسرم ۱۷۳ اونجا استرس گرفتم قاطی کرده بودم بعد گفت قدش کوتاه ولی بلند میشه شبا زود بخوابونی،شکلات ندی،

خسته ترینم

عزیزم معمولا سونوها اشتباه میگن حتی اگه کوتاه باشه چه اشکالی داره؟

من الان ۲۴هفتمه چن هفته پیش سونو دادم گفت بچت خیلی ضعیفه الانم شکمی ندارم هیچ با اینکه بارداری دوممه ولی نگران نیستم چون سلامتیش برام مهمه این چیزا مهم نیست

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

نه بابا الکی نترس.به دوستم گفته بود یه دست بچه ات کوتاهه.خیلی گریه میکرد.خواهرم کارشناسی ارشد ماماییه گفت بگو الکی نترسه تو سنو نمیتونه دقیق این حرفو بزنه چرت گفته.اتفاقا العان دخترش دست درازم هست همش پسرمو میزنه😂

عزیزم معمولا سونوها اشتباه میگن حتی اگه کوتاه باشه چه اشکالی داره؟ من الان ۲۴هفتمه چن هفته پیش سونو ...

کوتاه باشه یعنی پاهاش از بقیه جاهاش کوتاه تر؟یه وقت آدم کوتوله نباشه؟به دکتر گفتم آدم کوتولس گفته نه،

خسته ترینم
نه بابا الکی نترس.به دوستم گفته بود یه دست بچه ات کوتاهه.خیلی گریه میکرد.خواهرم کارشناسی ارشد مامایی ...

میدونی منظور از کوتاه بودن قد یعنی چی؟من نمیفهمم یعنی آدم کوتوله میشه،یا جز پسرای قد بلند نیست؟مشکل دار نیست؟

خسته ترینم
کوتاه باشه یعنی پاهاش از بقیه جاهاش کوتاه تر؟یه وقت آدم کوتوله نباشه؟به دکتر گفتم آدم کوتولس گفته نه ...

نه بابا🤣 این فکرا چیه 

گلم نسبت به سن رشدش لابد کوچیکه من بچم ۲۱هفته رفتم سونو گفت بچت ضعیفه چون نسبت به وزن جنین الان ۱۸هفته ای 

اصلا هم نگران نشدم چون نگرانیم باعث بدتر شدن وضع جنینم میشه 

حالا فسقلی من با اینکه ریزس ولی ماشاالله خیلی شیطونه اصلا اروم نمیگیره 

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
نه بابا🤣 این فکرا چیه  گلم نسبت به سن رشدش لابد کوچیکه من بچم ۲۱هفته رفتم سونو گفت بچت ضعیفه ...

پس یعنی مشکلی نداره بچم یکم کوچولو مونده؟توروخدا مطمنی یعنی مشکل نداره،وای من فک کردم دور از جون بچم یعنی مثل این آدم کوتوله ها میشه که خیلی کوتاه هستن،

خسته ترینم
میدونی منظور از کوتاه بودن قد یعنی چی؟من نمیفهمم یعنی آدم کوتوله میشه،یا جز پسرای قد بلند نیست؟مشکل ...

نه ادم کوتوله که نه.میگه قدش نسبت به متوسط کوتاهتره.ولی واقعا سنو نمیتونه اینو بگه.به من گفته بود وزن بچه ات کمه.پسرم با اینکه دو هفته زودتر بدنیا اومد ۳۲۰۰ بود