2777
2789
عنوان

شب اداری کودک

652 بازدید | 41 پست

سلام من پسرم هفت سالشه و دوم ابتدایی از بچگی زود از مای بی بی گرفتمش مدتی خوب بود ولی بعدش دچار شب ادراری شده دارو هم براش گرفتم بی فایده بود واقعا نمیدونم چکار کنم پیش روان شناسم بردم فایده نداشته بنظرتون چکار کنم اصلا نمیتونم شب جایی باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیزمن دیشب تو یه تاپیکی گفتم 

ببین قبل از خواب یه ساعت قبلش مایعات نده اگه تشنش باشه خیلی خیلی کم بهش اب بده 

بعد اینکه هل رو بکوب و تو یه استکان دم کن ۱۰دقیقع دم کشید ازصافی رد کن با نبات بهش بده 

روزا هم یه استکان دم نوش دارچین بهش بده 

مطلقا چای اصلا نده چون سردیه 

یه مدت اینو انجام بده تاثیرشومیبینی 

بعد بهماطلاع بده نتیجه رو 

من خودم دخترم شب ادراریشو بااین درمان کردم 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

طب سنتی بردیش طبع پسرت سرده غروب به بعد مایعات بهش نده قبل از خابم بهش نبات داغ و هل بده دلم و کمرشم با شالی چیزی ببند

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

شب ادراری دوره ای داره که باید طی بشه بعدم خودش خوب میشه ،من انقدر رختخواب شستم که حد نداره از بعدظهر به بعد میوه آبدار و آبمیوه و....بهش نده آخر شب ببر دسشویی در طول شب هم بیدارشو بچه را ببر دسشویی کم کم خوب میشه 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت
سلام دوست عزیزمن دیشب تو یه تاپیکی گفتم  ببین قبل از خواب یه ساعت قبلش مایعات نده اگه تشنش باش ...

مرسی عزیزم من اصلا قبل خواب مایعات نمیذارم بخوره حتما این کارو میکنم البته اگه بخوره چون خیلی بد مزاج هست

استرس اصلا ندید مخصوص استرس درس .

من دخترم چنان به دارچین عادت کرده تا یکم دل دردداره سریع پامیشع تو ابجوش دارچین میریزه میخوره و خوب میشه 

شب ادراری از سردی کلیه هست شبا قبل خواب مایعات قطع بشه البته تا وقتی که از سرش بی افته و دمنوش و هل و دارچین برای گرم کردن کلیه عالیه 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

طب سنتی بردیش طبع پسرت سرده غروب به بعد مایعات بهش نده قبل از خابم بهش نبات داغ و هل بده دلم و کمرشم ...

نه والا نبردم فقط پیش متخصصا و روانشناس بردم دارو دادن مدتی خوب بود ولی تا داروها رو قطع کردم باز شروع شد

تا چند سالگی ادامه پیدا کرد برات

بچه اولم الان ۹ سالشه از ۷ سالگی کمتر شد شب ادارای واز ۸ سالگی کلا خوب شد .بچه دومم الان کلاس اول حدود ۱ سال هست که دیگه شب ادراری نداره 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت

بعضی حتی تا ۱۸ سالگی شب ادراری دارن 

معمولا این بچه ها از دوازده سالگی خوب میشن 

درضمن بچه رو بی آب نزاری بنده خدا رو 

دارو و غیره هم چاره ساز نیست تا زمانیکه اعصاب مثانه کامل بشه 

این مشکل رو داشتم 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود