2777
2789
عنوان

شب اداری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه روغن سیاهدانه دارید قبل خواب میتونید کمشو تا مثانه باهاش ماساژ بدیدماساژ سنگین نه ها در حد مالش و دست کشیدن چون سیاهدانه خودش شکمو گرم میکنه اینم عالیه 

موفق باشید دوستان   

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

اره دکتر پیشنهاد داد ولی گفت بمحض اینکه قطع کنی باز شب ادراری برگشت میخوره

نه اینطوری نیست اقوام ما استفاده کردن دیگه برگشت نداشته دو نفر هم استفاده کردن هردو خوب شدن

نه چی هست

یه سری نرمش هست که گوگل هم بکنی میاره 

باعث میشه مثانه از اون حالت تنبلی دربیاد

اون موقع دکتر به دخترم داده بود که انجام بده همراه اون اسپری بینی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

سلام عزیزم

پسر من هم دقیقا همین مشکل رو داشت که از طریق یکی از دوستان

پیش متخصص روانشناسی کودک و نوجوان دکتر مهسا ساداتی بردم و بعد از چند حلسه نوروفیدبک در کلینیک ایشون مشکلش کامل برطرف شد

اسم ایشون رو گوگل کنید از باز خورد های والدین متوجه میشد

و شماره موبایل منشی ایشون هم هست

دکتر سما سادات، روانشناس کودک و نوجوان هستند، در این زمینه می تونن کمکتون کنم. در گوگل، اسم ایشون را ...

در سایت سازمان نظام به نشانی 

http://old.pcoiran.ir/fa/name

سرچ کردم و  اسم ایشون نیست تو افراد واجد شرایط برای مشاوره و کار ایشون جرم تلقی میشه

و مجوز مشاوره ندارند و متاسفم از تبلیغات بی اساس شما

شما یا خود دکتر هستی که از بی مراجعی تبلیغ الکی میکنی یا یکی از نزدیکانشون

ایشون اصلا مجوز کار ندارند

در سایت سازمان نظام به نشانی  https://old.pcoiran.ir/fa/name سرچ کردم و  اسم ایشون نیست ...

شماره پروانه ایشون ۶۸۹۲ هست. هنوز در سایت بارگزاری نشده بوده، دوباره سرچ کنید یا با سازمان نظام روانشناسی تماس بگیرید و بپرسید