2777
2789
عنوان

شب اداری کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 41 پست
تا چند سالگی ادامه پیدا کرد برات

عزیزجان اصلا شب ادراری دوره نداره 

به سردی کلیه هاش مربوطه 

پسر خواهر شوهر خالم بخدا تا ۱۶سالکی جاش و خیس میکرد تو سرش مونده بود چون تو بچگی درمان نکرده بودن باور کن چندسالی تحت نظر دکتر شد 

یعنی انقد خجالت زده شده بودالان خوبع خدارو شکر 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی حتی تا ۱۸ سالگی شب ادراری دارن  معمولا این بچه ها از دوازده سالگی خوب میشن  درضم ...

من دکترا میگن بعد شیش سالگی دیگه این طبیعی نیست بیچاره خودش هم خیلی خجالت میکشه

سلام دوست عزیزمن دیشب تو یه تاپیکی گفتم  ببین قبل از خواب یه ساعت قبلش مایعات نده اگه تشنش باش ...

عالیه واقعا مخصوصا هل من میخواستم بگم شما گفتین ...هل برای قدبلندکردن بچه هاهم عالیه من خیلی بهش میدم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
اسپری مینیرین شب ادراری کامل درمان میکنه بدون برگشت  با دکتر مشورت کن براش بگیر  تونت هم ...

اره دکتر پیشنهاد داد ولی گفت بمحض اینکه قطع کنی باز شب ادراری برگشت میخوره

من دکترا میگن بعد شیش سالگی دیگه این طبیعی نیست بیچاره خودش هم خیلی خجالت میکشه

خجالت که معلومه داره 

عجب دکترهایی بودن !! دیگه خود دانی 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
عالیه واقعا مخصوصا هل من میخواستم بگم شما گفتین ...هل برای قدبلندکردن بچه هاهم عالیه من خیلی بهش مید ...

اره هل و دارچین علاوه بر گرمی بدن گوارش از عفونت در امانه

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

اره دکتر پیشنهاد داد ولی گفت بمحض اینکه قطع کنی باز شب ادراری برگشت میخوره

دقیقا داروها فقط زمان استفاده جواب میده .بعدم کی گفته ازسردی هست اینا اعصاب مثانشون ضعیفه دخترمن روزا شاید دوباربره دستشویی ولی شب نصف شبم ببرم دستشویی بازجیش میکنه