2777
2789
عنوان

دوقطبی

429 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من ۲۱سالمه و یه سال پیش فهمیدم به کمک روانشناسم که دوقطبی هستم اولاش برام یه چیز بی اهمیت بود اما دیگه خیلی تاثیر گذاشته روم درگیری هام با خانواده م زیاد شده مشاوره هم فقط بهم دارو میده اما میگه باید خودت خودتو کمک کنی 

میخوام بدونم کسی هم تجربه داشته و چه جوری کمک کرده به خودش 

میشه از علائمت بگی؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم تازگی‌ها دکتر تایید کرد که دو قطبی هستم.بهم دارو داد.خیلی مشکل داشتم.همش دعوا همش جنگ...قبلا می‌فهمیدم که یه مشکل روانی دارم و حالم بد بود اما دکتر نمی‌رفتم...

خلاصه چند روز دارو خوردم اما حالم با دارو هم بد بود.همش گیج بودم و از همه چیز افتاده بودم از چند نفر هم سوال کردم گفتن کل دوره درمان همینطوری گیج و منگ بودم.تصمیم گرفتم خودم به خودم کمک کنم ...همسرم هم خیلی همراهی می‌کنه و حواسش بهم هست.. الان ده روزه فعلا تنش و درگیری نداشتم و آرومم .البته یه جاهایی داشتم از کوره در می‌رفتم که خودمو هر طور بود کنترل کردم.سعی کردم مثبت فک کنم.خیلی سخته میترسم از پسش بر نیام...ولی نمی‌خوام دارو بخورم..

میشه از علائمت بگی؟

تعادل ندارم تو رفتارم یهو اینقدر انرژی دارم که همه کار میتونم بکنم بعد یکی دوروز دلم میخواد هیچ کاری نکنم بی خوابی و بی دلیل عصبانی میشم یک هفته دیدم نسبت به زندگی خوبه یه هفته فکر میکنم بی هدفم و هیچ کاری نکردم 

من هم تازگی‌ها دکتر تایید کرد که دو قطبی هستم.بهم دارو داد.خیلی مشکل داشتم.همش دعوا همش جنگ...قبلا م ...

دقیقا خوشحالم که یکی رو داری درکت کنه من خانواده م این چیزا رو جدی نمیگیرن و درک نمیکنن با اینکه یه جلسه گذاشتن که خانواده م هواسشون بهم باشه 

من مشکل اعصاب دارم چندین ساله اینو با تجربه بهت میگم هیچ وقت از خودت توقع زیاد نداشته باش و خودتو با اطرافیانت مقایسه نکن که اون بهتره اون موفقه من نیستم نه تو‌جای اونا هستی نه اونا جای تو پس خودتو با هیچکس مقایسه نکن و بشین ببین ظرفیتت چقدره چه اندازه توانایی برای کار کردن داری به همون اندازه برای کل هفته ات برنامه بریز تو‌گوشیت یا تو‌دفتر حتی شده از کارای کوچیک شروع کن و یواش یواش خودتو درمون کن ببین چه کارایی باید انجام بدی براش برنامه بچین که با توجه به ظرفیت خودت اون کار رو انجام بدی نه ظرفیت و توانایی اطرافیانت به دیگران اصلا نگاه نکن 

ورزش مطالعه  کار منزل اگه انجام نمی‌دادی سعی کن هر چقدر میتونی تو برنامه ات بزاری که انجامش بدی 

و اول و آخر همه کارا هم به خدا توکل کن و ازش کمک بخواه

🤍

[QUOTE=232935884]پدر منم دوقطبیه ولی متاسفانه خودش قبول نداره و اصلا راضی به درمان نیست.. خییلی سخته واقعا  حتم ...[/QUO 

دقیقا بزرگترین مشکل همینه نمیتونی قبول کنی خودتو درملنش دارو و گفتار درمانیه اما سخته هیچی مثل خودباوری نمیشه

دقیقا خوشحالم که یکی رو داری درکت کنه من خانواده م این چیزا رو جدی نمیگیرن و درک نمیکنن با اینکه یه ...

عزیزم منم خانوادم نه تنها براشون مهم نیست بلکه مدام اذیتم هم میکنن.دلیل بیماری های روحیم خانوادم هستن.

بله خیلی مهمه همراه خوب داشتن.خدا رو شکر میکنم.

عزیزم خیلی مطالعه کن در موردش و خودت به خودت کمک کن.من از داروهاش بدم میاد اما اگر مجبور باشم درمان دارویی رو از سر میگیرم

عزیزم منم خانوادم نه تنها براشون مهم نیست بلکه مدام اذیتم هم میکنن.دلیل بیماری های روحیم خانوادم هست ...

آییی گفتی خانواده هم نقش مهمی دارن اما عزیز تو تا حالا حس نگرانی نسبت به آینده داشتی تر از آینده؟

به این فکر نکن همه چیزا رو یهویی به دست بیاری که نمیشه تمرکزتو بزار رو رشد و پیشرفت و براش برنامه بچین اما یواش یواش برو جلو نه یکهو مثلا خوابتو میخوای تنظیم کنی اگه میتونی که هرشب نیم ساعت یا یکساعت زودتر بخواب اگه نمیتونی هفته ای یکبار هم به خودت عادت بدی زودتر از شبای دیگه بخوابی خوبه بعد از مثلا یکماه که خوب عادت کردی یه شب رو بکن دو شب در هفته که مثلا یکساعت زودتر شروع کردی بخوابی و البته گوشیت هم کنار میزاری اون موقع اگه تو موبایل زیاد میچرخی حتما براش برنامه بچین که به اندازه بری سراغش چون همین گوشی خودش یه عامل بزرگ برای پسرفته😐

🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز