2777
2789
عنوان

دوقطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 38 پست
آییی گفتی خانواده هم نقش مهمی دارن اما عزیز تو تا حالا حس نگرانی نسبت به آینده داشتی تر از آینده؟

بی نهایت.اظژراب و استرس وحشتناک...گاهی دیوونه می‌کنه منو.حتی این اواخر میگفتم نکنه بمیرم و هیچوقت حال خوب تجربه نکنم...

خیلی خیلی استرس دارم برای آینده .اما همش خودمو سعی میکنم با کار و ورزش سرگرم کنم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

توی این بیماری اضطراب و استرس ادمو اذیت میکنه 

همه این علاعم ک گفتیو دارم یروز انقد خوشحالم فک میکنم خوشببختترینم روز بعدش انقد میگم من بدبخت عالمم حتی خودکشی هم کردم 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

خیلی ترسو شدم همش مواظبم بچه هام نرن کوچه یوقت دزد نیاد 

یا زیر کمد و تابلو اینا نخوابن یوقت نیفته روشون

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
من مشکل اعصاب دارم چندین ساله اینو با تجربه بهت میگم هیچ وقت از خودت توقع زیاد نداشته باش و خودتو با ...

عزیزم این کارها موقعی جواب میده که مجرد باشی از همه لحاظ تامین باشی فکری جز خودت نداشته باشی ،

نه اینکه متاهل با سه تابچه مشکلات زناشویی وهزار تا چیز دیگه...دیگه وقتی واسه این کارها نمی مونه که.اینم بگم که اطرافیان هم تاحدودی میتونن کمک کنن تو این زمینه به آدم.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
عزیزم این کارها موقعی جواب میده که مجرد باشی از همه لحاظ تامین باشی فکری جز خودت نداشته باشی ، نه ا ...

والا چی بگم شما هم باید طبق شرایط و ظرفیت خودت دنبال آرامش روان باشی بچه داری خانه داری شوهرداری در حد و اندازه درسته تو باید به خودت هم اهمیت بدی مشکلات زناشوییت با مشاور صحبت کردی؟ 

🤍
والا چی بگم شما هم باید طبق شرایط و ظرفیت خودت دنبال آرامش روان باشی بچه داری خانه داری شوهرداری در ...

خودم نیستم زنداداشمه😔

خیلی مشاور و روانپزشک وروانشناس رفت حتی یه مدتی بستری شد اما نتیجه ای نداشت

هیچ جوره با بچه ها نمیتونه سر کنه...همزمان با داروهاش قرص جلوگیری هم مصرف میکرده که باردار شده دومی وسومی رو....سومی رو از ۶ ماهگی مادرم بزرگ میکنه.خیلی قاطی شده زندگیشون😔

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
همه این علاعم ک گفتیو دارم یروز انقد خوشحالم فک میکنم خوشببختترینم روز بعدش انقد میگم من بدبخت عالمم ...

ببین عزیزم تا دکتر تایید نکنه کسی نمیتونه بگه اره همینه یا خودمون خیلی از این علائمی که گفتم توی افسردگی زنان باردار و بعد بارداری هم هست که چند سالی هم میگذره بعد متوجه میشه ادم 

بی نهایت.اظژراب و استرس وحشتناک...گاهی دیوونه می‌کنه منو.حتی این اواخر میگفتم نکنه بمیرم و هیچوقت حا ...

من ناخنکار هستم بخاطر این بیماری اعتماد به نفسم افت کرده نگرانیم بیشتر شده

خودم نیستم زنداداشمه😔 خیلی مشاور و روانپزشک وروانشناس رفت حتی یه مدتی بستری شد اما نتیجه ای نداشت ...

ای بابا این بنده خدا این طور که گفتی وضعش خیلی خرابه خب اینایی که تو حال خودشون نیستن اطرافیان باید سعی کنن در حد توان کمکشون کنن همچین آدمایی باید مرتب تو فضای باز تو طبیعت ببرید تا نفس بکشه تو چهار دیواری خونه خراب تر میشه سرشو با چیزای خوب گرم کنید براش کادو بخرید ولی اگه بتونید هفته یکبار دوبار هم که شده ببریدش تو طبیعت بهتر میشه ان شاالله من افسردگیم از کار و زندگی منو انداخت حتی نمیتونستم موهامو شونه کنم 

🤍
ای بابا این بنده خدا این طور که گفتی وضعش خیلی خرابه خب اینایی که تو حال خودشون نیستن اطرافیان باید ...

هر چی بگی هر کاری بگی داداشم انجام داد خودمون کرجیم ولی لاهیجان، تهران ،میبردش دکتر.گردش تفریح همیشه به راه بود...میرفت سر کار برمیگشت غذامیپخت خونه تمیز میکرد پسراشم مثل خانوما همه کارای خونه رو یاد گرفته بودن وانجام میدادن.اصلا روحرفش حرف نمیزدن ماخواهرا ومادرم همیشه هواشو داشتیم ولی باز میگفت اعصابم نمیکشه نمیتونم مثل آدم زندگی کنم داداشمم دیگه خسته شده بود....الان ۱۰ ماهه خونه پدرشه اونجا حالش بهتره مادرش مراقبت میکنه ازش. هر روز زنگ میزنه با بچه ها صحبت میکنه میگه دلم براتون تنگه.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
هر چی بگی هر کاری بگی داداشم انجام داد خودمون کرجیم ولی لاهیجان، تهران ،میبردش دکتر.گردش تفریح همیشه ...

چطور این طوری شد اتفاق بدی براش افتاده؟ من درک میکنم وقتی یکی میگه نمیتونم من فشار روحی خیلی زیادی تحمل کردم از لحاظ روحی فلجم بدنم بخاطر اعصابم مشکل پیدا کرده تقریبا تمام اعضای مهم بدنم عصبی و حساس شدن و هر دفعه اضطراب زیادی بهم وارد بشه به جا از بدنم درد می‌کنه مثل کلیه ؛ چشم ؛ زانو همین الان که دارم تایپ میکنم تنگی نفس داره اذیتم می‌کنه باید برم چکاب کنم من خیلی داغونم اصلا قدرت تشکیل زندگی ندارم تو زندگی قبلیم هم مشکل داشتم آدمایی مثل ما خیلی بیچاره و درمونده هستن منم مادر مریض احوالم از من بهتر کار می‌کنه ای داد..

🤍
چطور این طوری شد اتفاق بدی براش افتاده؟ من درک میکنم وقتی یکی میگه نمیتونم من فشار روحی خیلی زیادی ت ...

ریشه در کودکی داره برای زنداداشم

متاسفانه موقع ازدواج خانوادش نگفتن

زود بچه دارشدن بعد از بچه اول داداشم فهمید خواست جدابشه مادرم نزاشت گفت بچت گناه داره زنت خوب میشه زندگیتو داغون نکن.ولی خوب نشد بدترم شد....خدا بهتون سلامتی بده عزیزم درک میکنم شمارو...

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
چطور این طوری شد اتفاق بدی براش افتاده؟ من درک میکنم وقتی یکی میگه نمیتونم من فشار روحی خیلی زیادی ت ...

هر کسی یه جوریه فرم بیماریش...زنداداش منم خیلی میخورد ...جوری که ببخشیدخورده هاشو بالا میاورد تا بتونه دوباره بخوره...اذیت میکرد بچه هارو....الان اصلا بچه ها دوست ندارن مادرشون بیاد خونه به همون تماس تلفنی و دیدارهای چند ماه یک بار راضی هستن.نمیدونم میخواد چی بشه زندگیشون😔

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
ریشه در کودکی داره برای زنداداشم متاسفانه موقع ازدواج خانوادش نگفتن زود بچه دارشدن بعد از بچه اول ...

وضعیت خوب شد ببرینش مشهد من یکبار از امام رضا ع شفا گرفتم بلکه فرجی شد 

🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز