2777
2789
عنوان

دوقطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 38 پست
ریشه در کودکی داره برای زنداداشم متاسفانه موقع ازدواج خانوادش نگفتن زود بچه دارشدن بعد از بچه اول ...

ممنونم .من خودم هر چی اطرافیان گفتن ازدواج کن زیر بار نرفتم چون میدونستم کار به کجا می‌کشه چون به رو خودم نمیوردم نمیفهمیدن وضع من چقدر وخیمه فقط متهم شدم به تنبل بودن و بی مسولیتی که این خودش باعث میشه حال اون آدم خراب تر بشه من متنفرم یکی به من بگه تنبلی چون من نمیتونم اون طور که باید کار کنم زندگیم خوابم همه چی به هم ریخته است و اصلا انرژی ندارم برای کار بعضی موقع ها که انرژی داشته باشم کار میکنم در حد خودم و میبینی یهو سریع کارا رو انجام میدم اما اکثر موقع ها مثل یه جنازم نزدیک ۳۰ سال از عمرم گذشت و نمی‌دونم چیکار کردم هیچ موفقیت خاصی نداشتم همش تو عذاب بودم آدمایی مث من مردن آدمی که زندگیش جریان نداره زنده نیست 😔

🤍
هر کسی یه جوریه فرم بیماریش...زنداداش منم خیلی میخورد ...جوری که ببخشیدخورده هاشو بالا میاورد تا بتو ...

من اشتهای عصبی دارم همش گرسنه ات میشه قرص های اعصاب هم به شدت اشتهاآور هست همین من خودم تو زندگی قبلیم اصلا بچه نیاوردم با این که اصرار میکردن چون میدونستم از پسش برنمیام تربیت بچه خیلی برام مهم بود 

🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وضعیت خوب شد ببرینش مشهد من یکبار از امام رضا ع شفا گرفتم بلکه فرجی شد 

رفتن زیارت هم...چند بار رفته خونه پدرش یه بار ۱سال موند گفت خوب شدم دارو نمیخورم بیاین دنبالم رفتیم آوردیمش ۱ماه بعد باز همون طوری شد...دفعه بعدش رفت بعد ۸ماه باباش خودش آورد گزاشت خونه داداشم رفت‌باز یه مدت بعد همون جوری میشد...این دفعه هم دوباره بعد ۱۰ ۱۱ ماه میگه خوبم میخوام بیام ولی خانوادش وداداشم قبول نمیکنن.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
من اشتهای عصبی دارم همش گرسنه ات میشه قرص های اعصاب هم به شدت اشتهاآور هست همین من خودم تو زندگی قبل ...

دقیقا همین جوریه...رنداداشم باهمین قرصا داروی جلوگیری از بارداری مصرف میکرد وباردار میشد خودشم نمیدونست.

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
اوف چی بگم.صدبار دعا پیدا کردیم توخونه همه جوره همه مدل....طلسم هم شکوندیم نشد که نشد

ای وای😳😳 کی اینکارو کرده چه جور دعایی بوده؟؟؟ خیلی رو روح و روان اثر میزاره عروستون تا حالا از دیدن جن یا شنیدن صداهای عجیب حرفی نزده؟

🤍
ای وای😳😳 کی اینکارو کرده چه جور دعایی بوده؟؟؟ خیلی رو روح و روان اثر میزاره عروستون تا حالا از دید ...

نه اصلا چیزی نگفته....داداشم چندتا مغازه داره بخدا تعریف نیست درآمد زیادی هم داره...چند بار تو دیوار مغازش مقدار زیادی دنبه پیدا کرد تکه تکه جاهای مختلف دیوار گزاشته بودن.پرسیده بود از دعانویس گفته بودن دعات کردن....یا مادرم توحیاط لای دیوار جوری که آجر رو برداشته بودن ودعا رو گزاشته بودن پیدا کرد۲۰ تا برگه آچار پر پشت ورو پر از آیه حروف مقطعه.اسمای عجیب.دیگه والا خودمونم موندیم چکار کنیم

خوردی؟حالا هستشو تف کن😜😁
نه اصلا چیزی نگفته....داداشم چندتا مغازه داره بخدا تعریف نیست درآمد زیادی هم داره...چند بار تو دیوار ...

😳😳😳 من همیشه نفرینشون میکنم که خدا ای جادوگرا رو از رو زمین برداره بساطشون جمع بشه اونایی که لیاقت توبه ندارن باید نابود شن 

🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز