2777
2789
عنوان

سقط ۴ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 92 پست
اره بیشتر ازاون شکر میکنم که هنوز صدای قلبشو نشنیده بودم که دیوونه تر نشم.شما چیکار کردید بعد سقط؟😔

باردار شدم‌بدنیا اومد ۳ ماه و ۱۲ روزش بود تو تصادف فوت شد😭 الان‌دوباره باردارم  حالت تهوع شدید داشتم از امروز خیلی کم‌شده خیلی نگرانم‌نکنه طوریش شده باشه 

من ک گیر دادم ب امام رضا

ایشالاه درست میشه عزیزم.فکرو خیال نکن.

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم‌من‌باردارم ۸ هفته حالت تهوع و استفراغ شدید داشتم از امروز صبح استفراغ ندارم حالت تهوع هم‌کم‌شد ...

اگه لکه بینی اینا داشته باشی درد زیر شکمم و فلان نگران کنندس

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است
باردار شدم‌بدنیا اومد ۳ ماه و ۱۲ روزش بود تو تصادف فوت شد😭 الان‌دوباره باردارم  حالت تهوع شدید ...

وآی متاسفم😔خداصبر بده.

ن اگه لکه بینی نداشته باشین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد

انشاالله صحیح و سلامت میاد بغلت.برا آرومی دل منم دعا کن.دعا کن منم بچه سالم داشته باشم

عید کوفتم شد هیجا نرفتم.هنوزم باورم نمیشه 😞

دقیقا.ینی لعنت فرستادم واسه تعطیلات عید.از اول فروردین شروع شد تاااا ۱۴ اینا زجر کشیدماا

نه ندارم‌شیاف میزنم  خیلی عادیم‌

بازم ی چکاب برو

چقد مثه منی.منم اخرین پریودم ۱۷ بهمن بود بود نزدیک عید فهمیدم باردارم دکترم نبود سونو بدم جای دیگه ر ...

خوشبحالت که میتونی به روی خودت نیاری.من از حرف اینا میترسم برم تو جمعی بشینم

دقیقا.ینی لعنت فرستادم واسه تعطیلات عید.از اول فروردین شروع شد تاااا ۱۴ اینا زجر کشیدماا

منم.دیگه عید برام مفهمومی نداره بدترین عید بود برام.چون خیلی شاد شروع کردم ولی بدترین اتفاق زندگیم افتاد.بعضا وقتا فک میکنم هنوز تو شکممه🥺هرشب خواب میبینم 

کاش اینطوری نمیشد کاش برای هیچکی پیش نیاد

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
منم.انشالله که حاجتتو میگیری

وقت امام رضا رو زیاد نگیر بزار ب منم برسه نوبت😁.میدونم آقایی میکنه بزرگی میکنه رومونو زمین نمیندازه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
وآی متاسفم😔خداصبر بده. ن اگه لکه بینی نداشته باشین فکر نکنم مشکلی پیش بیاد انشاالله صحیح و سلامت ...

ممنون عزیزم .اگه چیزی قسمتت نیست اصرار نکن ایشالا خدا هرچی به صلاحته  بهت بده من‌بعد ۸ سال خدا بهم‌یه فرشته داد  که فقط تو نستم ۳ ماه براش مادری کنم یه داغی به دلم گذاشتم که هیجوره سرد نمیشه  خداروشکر دوباره باردارم ولی حسرت پسرم‌چقدر نفس میکشم‌به دلم‌ میمونه و جاشو هیچ‌بچه ای پر نمیکنه ولی بازم‌ خدا خواسته بوده برام‌که اینطوری بشه خیلی از روزا نااروممو گلایه میکنم از خدا و چرت و پرت میگم‌ولی بازم امیدم بخداست .اگه از تو هم گرفته حتما یه صلاحی توش بوده .ایشالا خیلی زود مامان‌میشی .تو این چندماه فولیک‌اسید بخورحتما 

منم.دیگه عید برام مفهمومی نداره بدترین عید بود برام.چون خیلی شاد شروع کردم ولی بدترین اتفاق زندگیم ا ...

منم با خبر بارداریم شروع شد کلی ذوق کادو فلان.آخرشم پوچ.حالا میگم خدایا چی میشد سالم میموند.بعد میگم ناشکری.منتظر بارداریه دومم.میخوام زود فراموش کنم