2777
2789
عنوان

سقط ۴ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 92 پست
ممنون عزیزم .اگه چیزی قسمتت نیست اصرار نکن ایشالا خدا هرچی به صلاحته  بهت بده من‌بعد ۸ سال خدا ...

فدات عزیزم.خدا صبر بده.مرسی از راهنماییتون.

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است
خوشبحالت که میتونی به روی خودت نیاری.من از حرف اینا میترسم برم تو جمعی بشینم

چرا میترسی مگه دست خودت بود؟تو روی همه گفتم حرف هیچکی برام مهم نیست این منم که داغون شدم حرف مردم چیه

مردم حرف زیاد میزنن پشت من گفتن از پله افتاده باشوهرش رابطه داشته و رعایت نکرده اینطوری شده خداشاهده ذره ای برام مهم نیست فقط ازخدا میخواستم بمونه که نشد

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میترسی مگه دست خودت بود؟تو روی همه گفتم حرف هیچکی برام مهم نیست این منم که داغون شدم حرف مردم چی ...

خیلی قوی تو دختر

سعی میکنم مثل تو بی اعتنا باشم

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است
خدا بهت صبر بده وی نی نی خوشکل وشیطون که یکم داغ دلت اروم شه‌.توچی کشیدی 🥺😢

تو کی برا دومی اقدام میکنی؟

ببخشیدا فقط چون شرایطم مثل هم هست میپرسم

کاش بجای شخصیتم بدنم قوی بود بچم قوی بود که میموند .بعد چندوقت اقدام کردی؟

ربطی به بدن نداره.اینا بارداریه پوچ هستن که میموند هم بچه نمیشد.از کروموزومه.من آزمایش دادم اونم کلی و همه چی کامل طبیعی بود.دکتر گف اشکالی نداره.به من گف حداقل یه ماه صبر کن.والاه موندم.خیلی دوس دارم دوباره باردار شم

تو کی برا دومی اقدام میکنی؟ ببخشیدا فقط چون شرایطم مثل هم هست میپرسم

تازه ی هفتس سقط کردم دکترم گفت ماه دیگه بیا بهت بگم کی میتونی اقدام کنی ولی خودش گفت به زودی. شما چی 

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
تازه ی هفتس سقط کردم دکترم گفت ماه دیگه بیا بهت بگم کی میتونی اقدام کنی ولی خودش گفت به زودی. شما چی ...

من هنوز ترشح دارم نمیدونم عفونت چیه

خدا بهت صبر بده وی نی نی خوشکل وشیطون که یکم داغ دلت اروم شه‌.توچی کشیدی 🥺😢

ممنون‌عزیزم‌.همچنین به شما .اصلا دردی که کشیدم و‌نمیشه توصیفش کرد ولی دارم‌تحمل میکنم به قیمت رفتن‌جونی و‌عمرو سلامتیم‌تو ۲۵ سالگی شبیه یه زن‌۵۰‌سالم‌کل موهام  سفید شده از دست دادن بچه واسه مادر یعنی مرگ هر روزهاش با زجر

فک کنم طبیعیه.من خونریزیم زود قطع شد.جنینم تو خونه دفع کردم مثه جگر بود😞😥

منم ی بار جفتو دفع کردم بعد رفتم آزمایش بتا دیدم بتام ۶۰۰تا رفته بالا بعد اومدم خونه جنین دفع شد😑بتام هم کم شد