2821
2789
عنوان

سقط ۴ هفته

1010 بازدید | 92 پست

سلام

من آخرین پریودم ۱۷ بهمن بود.آخرای اسفند بی بی چک زدم کاملا دوتا خط پررنگ بود.بعد باحجاب خودم رفتم سونو ک قلبشو بشنوم.سونو گف خیلی کوچیکه.سه هفته و نیمه.بعد رفتم خونه لکه بینی داشتمودوباره دکتر برام سونو نوشت چون همه جا تعطیل بود.رفتم سونو گف رشدش خیلی کمه ممکنه جنین تشکیل نشه.دنیاروسرم خراب شد.اومدم خونه بعد کلی استراحت کامل ازم دفع شد.هم جفتش هم خودش.آزمایش دادم باهم کم شد درحالی ک بتا بالای۱۹۰۰بود.خیلی ناراحتم.اولین بچم چرا اینطوری شد😔باکلی ذوق...😭

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است

الهی عزیزم 

بچت مشکل ژنی داشته که نمونده، طبیعیه هر خانمی ممکنه تجربه کنه

ان شالله دوباره نی نی دار بشی 

اتفاقا شنیدن بارداری های بعد سقط به دلیل امادگی رحم، معمولا 90 درصد موفقه. 

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

الهی بمیرم 

درسته ک خیلی ناراحت کنندس ولی نشونه خوبیه ینی تو توانایی بارداریو داری و نیازی به درمان نیست 

معمولا جنینی ک مشکل  کروموزومی داره خودبه خود سقط میشه درسته ناراحتی ولی خداروشکر کن عزیزم چندماه دیگ باز اقدام کن فداتشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره عزیزم

منم اولی رو مجبور شدم سقط کنم دومی هم مثل تو شد ولی الان یه پسر گل دارم میگذره سخت نگیر

خدارو شکر اگه خدا میخواسته ازت بگیردش قبل این که باش زندگی کنی گرفته انشاالله خدا کیفیت اینم میزاره رو بعدی و بت یه بچه سالم و صالح میده

دکتر گف هیچ اشکالی نداری .چون آزمایش هام همه درس بودن.ولی گف بعد سه ماه اقدام ون😭من دارم دق میکنم

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است
اشکال نداره عزیزم منم اولی رو مجبور شدم سقط کنم دومی هم مثل تو شد ولی الان یه پسر گل دارم میگذره سخ ...

پس تو درکم میکنی که خیلی سخته😔میترسم از دومی

یعنی چی با حجاب خودت رفتی سونو؟

منظرم اینه با حساب خودم میشد ۶ هفته اینا.اشتباه شده حجاب نوشتم

پس تو درکم میکنی که خیلی سخته😔میترسم از دومی

نترس هیچی نمیشه اگه خدا بخواد بده میده بسپار به خودش منم دوبار که اینطور شد خیلی ترسیدم ولی الان میبینم الکی به خودم استرس دادم 

الهی عزیزم  بچت مشکل ژنی داشته که نمونده، طبیعیه هر خانمی ممکنه تجربه کنه ان شالله دوباره نی ...

خدا از دهنت بشنوه.آخه خیلی ذوق داشتم😔

الهی بمیرم  درسته ک خیلی ناراحت کنندس ولی نشونه خوبیه ینی تو توانایی بارداریو داری و نیازی به ...

ممنون از حرفای آرامشبخشت عزیزم

خدا از دهنت بشنوه.آخه خیلی ذوق داشتم😔

میفهمم منم تجربه داشتم اما نه برا خودم، یکی از عزیز هام 🥺

ذوق و شوق و...... ادم نابود میشه... 

ولی بهت قول میدم تا 4، 5 ماه دیگه دوباره نی نی دار بشی😍

بکشید ما را ملت ما بیدار تر میشود🖤شعارهامونم عوض نشد✋شهادت رهبر من رو خیلی ناراحت کرد،شکستم، مثل یه ادمی که یتیم شده ولی بلند شدم چون شهادت اغاز زندگیه و الان وقت عزاداری نیست.خداروشاکرم که رهبرم شهید شد،حیف بود مرد بزرگ و شجاعی که همیشه حواسش به ما بود، و حتی فرار نکرد و به مخفیگاهش پناه نبرد، به مرگ طبیعی فوت کنند.اسم پدرمون باید جهانی میشد، باید همه دل هامون یکی میشد. اقامون با افتخار شهید شد و حالا ما با هم متحد شدیم.اتحاد الانمون، برکت شهادت اقامونه اثره خونیه که به ناحق ازشون ریخته شد.این شب ها بیشتر از هر موقع دیگه ای به مردم کشورم افتخار میکنم. به همسایه مون افتخار میکنم، به دوستم، به خانواده ام، به تک تک ادم های محله مون،به مردم کشورم....وقتی میبینم دختر عمه ام که سالیانه کشف حجاب کرده الان به احترام ما و شهدامون حجاب میکنه ، معنای واقعی اتحاد رو میفهمم.وقتی میبینم همسایه ای که تاحالا ندیدم بره راهپیمایی، این شب ها یه پرچم دست بچه هاش میده و پا به پای ما میاد تجمع و شعار علیه ظلم میده .وقتی میبینم کافه محله که اهنگش کل محله رو میگرفت، شبای عزاداری مون، قهوه رایگان به مردم میدهوقتی میبینم دختر بیحجاب محله با حقوقی که کلی براش زحمت کشیده، عکس رهبر چاپ میکنه و بین ماها پخش میکنه.یا اون نوجوان هایی که تا دیروز وقتی من رو میدیدند بهم تیکه مینداختن، الان شدن رهبر های کاروان های عزاداری مون.همه اینا دلم رو گرم میکنه به برکت خون پدر شهید مون.و مطمئنم خون شهید دل ها رو کن فیکون میکنه.این شب ها من و مردم کشورم با هم یکدل شدیم،با هم برای رهبرمون گریه کردیم،با هم برای دانش اموزان شهید مون عزاداری کردیم، با هم به نیروهای نظامی مون افتخار کردیم، با هم یکصدا شدیم و امروز در نقطه ایستادم که مردم حقیقی کشورم رو شناختم.هممون یه چیزی میخوایم، اونم شکست ظالم و خفت وطن فروشه . و قطعا روزی این خواسته مامحقق میشه و این جنگ هم با همه سختی هایی که داره، با پیروزی تموم میشه. و اینبار ما تا اخرین توان پای کار کشور مون میمونیم. چون چیزی برای از دست دادن نداریم، از جان عزیز تر داشتیم که شهید شد.... حالا ماییم و قدرتی که امام و رهبر شهید مون بهمون دادن. ملتی که تا لحظه اخر پای کشورش میمونه. ما ملت ایران، ملت امام حسینیم. تا اخرین نفس از خون شهید هامون دفاع می کنیم.

منم ۴ روزه سقط کردم ۲۴ اسفندبایدپریودمیشدم ولی نشدم 

برا تو چرا سقط شد؟