2777
2789
عنوان

سقط ۴ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 92 پست
عزیزم به این فکر کن که با اوندن بچه بعدی این از یادت میره  من تو دومی اینجوری شدم اولی که دوما ...

آخه من وقتی میخوام کنار بیام یکی میاد میگه مشکل از تو بوده و فلان کلا آرزوی مرگ میکنم اونموقع.من خودم میدونم مشکل از من نبوده ولی...

خدا انشاالله سالمش بده قول میدم مراقبت کنم و شکرش کنم

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من وقتی میخوام کنار بیام یکی میاد میگه مشکل از تو بوده و فلان کلا آرزوی مرگ میکنم اونموقع.من خود ...

هر کی بت گفت مشکل از تو بوده بگو بله حتما مشکل از منه که به شما اینقدر رو دادم که تو زندگیم فضولی میکنید

بعدم برات مهم نباشه

وقتی تازه باردار شده بودی چیزه خاصی رو زیاد نخوردی؟مثلا من تو دومی که اینطوری شد نمیدونستم باردارم بادمجون چند بار پشت سر هم خوردم میگم شاید از اون بوده

فعلا ک سه ساله بعد سقطم دست ب دعا هستم نمیشه

وآی خدا😔انشاالله به حرمت این ماه عزیز خدا بهت یکی سالمش عطا کنه عزیزم.دعات میکنم

اگر می خواهی رنگین کمان را ببینی، باید یاد بگیری باران را دوست داشته باشی:))               /              اگرآنچه میخواهی بگویی از سکوت زیباترنیست پس سکوت بهترین است
وآی خدا😔انشاالله به حرمت این ماه عزیز خدا بهت یکی سالمش عطا کنه عزیزم.دعات میکنم

ممنونم ک دعام کردی.دلخوش همین دعاهام

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
هر کی بت گفت مشکل از تو بوده بگو بله حتما مشکل از منه که به شما اینقدر رو دادم که تو زندگیم فضولی می ...

آره واقعا.خدا صبر بده بهم از دست اینا

ممنونم ک دعام کردی.دلخوش همین دعاهام

میدونه چیه

شروع کن یه قرآن ختم کن 

خیلی تاثیر داره.من این روزا فقط با خوندن قرآن خودمو آروم میکنم

عزیزم خدا بت صبر بده ولی خودتم خیلی اذیت نکن این اتفاق خیلی طبیعیه چیزه عجیبی نیست

بیشتراز خودم مامانم اذیت میشه.ولی بیشتر سعیمو میکنم برا آیندم برنامه ریزی کنم البته اگه این حرفای چرتو پرت بزارن.خداروشکر شوهرمم خیلی باهاش کنار اومده و میگه لابد قسمت همین بوده

عزیزم‌منم یه سقط داشتم خدارو شکر کن‌که بغلش نگرفتی این سخت تره عزیزم  

اره بیشتر ازاون شکر میکنم که هنوز صدای قلبشو نشنیده بودم که دیوونه تر نشم.شما چیکار کردید بعد سقط؟😔

چقد مثه منی.منم اخرین پریودم ۱۷ بهمن بود بود نزدیک عید فهمیدم باردارم دکترم نبود سونو بدم جای دیگه رفتم گفت همه چی خوبه بعد خونریزی کردم رفتم بیمارستان گفتن استراحت کن هماتوم داری چیزی نیست ولی سقط شد😭😭توی ۶ هفتگی .منم اولی بود دارم دق میکنم ولی به روی کسی نمیارم🥲

من حالم خوب است اما باتو بهتر میشوم👫
میدونه چیه شروع کن یه قرآن ختم کن  خیلی تاثیر داره.من این روزا فقط با خوندن قرآن خودمو آروم م ...

من ک گیر دادم ب امام رضا

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
عزیزم به این فکر کن که با اوندن بچه بعدی این از یادت میره  من تو دومی اینجوری شدم اولی که دوما ...

عزیزم‌من‌باردارم ۸ هفته حالت تهوع و استفراغ شدید داشتم از امروز صبح استفراغ ندارم حالت تهوع هم‌کم‌شده خیلی نگرانم‌یعنی چیزی شده؟

چقد مثه منی.منم اخرین پریودم ۱۷ بهمن بود بود نزدیک عید فهمیدم باردارم دکترم نبود سونو بدم جای دیگه ر ...

وااای😭😭😭عین همیم😭واقعا خیلی سخته