2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 30 پست
برو سرچ کن برا اسپرم مرد خوبه در واقع عالیه تو اینترنت راجع بهش بخون،من میخوام س ماه هر روز ب همسرم ...

من ژل رویال هم شنیدم ی شیشه کدچیکش ۸۰۰ تومانه اونم میگن خوبه دوست شوهرم خورد خانمش دوقلو باردار شد

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

اره من این چند روز فقط گریه میکنم انگار دیونه شدمسنمم کم نیس ۳۵سالمه

منم ۳۲ سالمه.امام حسین و امام رضا ب دل شکستمون نگاهی کنهچد ساله ازدواج کرد

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ژل رویال هم شنیدم ی شیشه کدچیکش ۸۰۰ تومانه اونم میگن خوبه دوست شوهرم خورد خانمش دوقلو باردار شد

نه بابا اونقدراهم نیس ی ظرف کوچیک دویست تومن من پرسیدم گرده گل هم کنارش غچعالیه ولی هنو امتحان نکردم،دوست شوهرت مشکل باروری داست؟

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

۹۲عقد.۹۴عروسی من ی سقط داشتم بعد اون سقط سه ساله ک باردار نمیشن

اره من امیدم ب وساطت امام رضا و امام حسینه.کاش همین ماه بشه

نه بابا اونقدراهم نیس ی ظرف کوچیک دویست تومن من پرسیدم گرده گل هم کنارش غچعالیه ولی هنو امتحان نکردم ...

اره مشکل داشت....شاید لصلش نیست این طرف گفت همون ک من خوردم اصلشه مرده گفت سه ماه جواب میگیری ولی این دوماهبعد جواب گرفت الان دوقلو داره

اره مشکل داشت....شاید لصلش نیست این طرف گفت همون ک من خوردم اصلشه مرده گفت سه ماه جواب میگیری ولی ای ...

اینی ک من میگم طرف بیست ساله تو کاره عسله.البته اون ظرفی ک من میگم کوچیکه ها شاید ی شیشه ک شما میگی چند برابر این ظرف باشه.پس چرا شما نمیخورید ک نتیجه بگیرید

اینی ک من میگم طرف بیست ساله تو کاره عسله.البته اون ظرفی ک من میگم کوچیکه ها شاید ی شیشه ک شما میگی ...

من تازه دوستش ب شوهرم گفته شماره داد ک زنگ بزنیم برامون بفرسته خودمم میتونم ازش بخورم چون برا خانما هم خوبه.

انشالله ک امام رضا لایق بدونه ی فرشتشو بهمون بده...میبرم پابوسش 😔😔😔

من تازه دوستش ب شوهرم گفته شماره داد ک زنگ بزنیم برامون بفرسته خودمم میتونم ازش بخورم چون برا خانما ...

ععع منم همین فکر تو سرمه اخه من تاحالا نرفتم مشهد قسمت نشده،گفتم اقا ی کاری کن درست شه با همسرم و بچم بیام پابوست.ان شاالله خدا ب هممون نگاه کنه

ععع منم همین فکر تو سرمه اخه من تاحالا نرفتم مشهد قسمت نشده،گفتم اقا ی کاری کن درست شه با همسرم و بچ ...

انشالله ب زودی زود خبر لارداریتو بهم دی من تو این ۱۱ یال داغون شدم.شوهرم برا اینکه داغون میشم دکتر نمیبره میگه خدا بخواد میده

انشالله ب زودی زود خبر لارداریتو بهم دی من تو این ۱۱ یال داغون شدم.شوهرم برا اینکه داغون میشم دکتر ن ...

عزیزم😓چقد دلمون میخواد بابا شدن همسرمونو ببینیم،ممنون از دعای خوبت،منم برات ارزو میکنم تا شبای احیا خدا جوابتو بده

عزیزم😓چقد دلمون میخواد بابا شدن همسرمونو ببینیم،ممنون از دعای خوبت،منم برات ارزو میکنم تا شبای احیا ...

من ک شوهرم میشینه کلیپ بچه میبینه یا خواهرزادشو بغل میکنه دلم اتیش میگیره.دلم معجزه میخواد

من ک شوهرم میشینه کلیپ بچه میبینه یا خواهرزادشو بغل میکنه دلم اتیش میگیره.دلم معجزه میخواد

اره منم،شوهرم اینستاشو بخاطر کلیپای بچه ها پاک کرد،کلافه میشه میبینه بچه ها رو،من ک کارم بجایی رسیده خودم از طرف خدا ب خودم قول دادم ک این ماه میشه🤣

اره منم،شوهرم اینستاشو بخاطر کلیپای بچه ها پاک کرد،کلافه میشه میبینه بچه ها رو،من ک کارم بجایی رسیده ...

انشالله ک بشه خدا بخواد میشه پیششون هیچ چیزی سخت پیست مطمعن باش جوابمون رو میده 😍😍من میراثم رو از امام رضا و امام حسین خواستم میدونم دلم رو نمیشکونن

انشالله ک بشه خدا بخواد میشه پیششون هیچ چیزی سخت پیست مطمعن باش جوابمون رو میده 😍😍من میراثم رو از ...

حتما همین طوره.برات بهترینارو ارزو میکنم تو برا من دعا کن من برا تو.دعای مومن در حق همدیگه مستحاب میشه(البته اگه خدا منو جز مومنا حساب کنه)