2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 2953 بازدید | 136 پست
کولینگ؟الکساندریت کندلا داره؟؟؟

آره کولینک یا خنک کننده. چون لیزر باعث داغ شدن هندپیس میشه و درد رو زیادتر میکنه . الان دیگه اگه لیزر کولینگ سرخود نداشته باشه هم جدا گانه داره . ولی فقط حتما واسه بهداشت سر هندپیس که الکل بزنه یا بعضی مراکز سلفون ۲ لابه میکشن سرش مطمین شو که خدای نکرده بیماری سرایت نکنه . وگرنه امن هست و بدون عوارص 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی لیزرو میزنه حس درده، انگار تندتند سوزن فرو میکنن تو پوستت، بعد تموم یکم حس سوزش داره که قابل تح ...

این حس به خاطر سوزوندن پیاز مو توسط لیزر هست . طبیعیه . البته اگه سورش نداشته باشه غیر عادیه و باید به اپراتور بگید . 

با زدن بی حسی برطرف میشه . 

دستگاه کولینگ نداشته

چررا اتفاقا الکساندرایت کندلاس دستگام

ولی‌۲ جلسه اول اینجوری بودم 

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
آفرین شبیه اینم بود😂

یا خدا قاشق داغ که من نمیتونم تحمل کنم

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
این حس به خاطر سوزوندن پیاز مو توسط لیزر هست . طبیعیه . البته اگه سورش نداشته باشه غیر عادیه و باید ...

اتفاقا اپراتور گفت که زایلاپی بزنم خودم نخواستم که بهتر اثر کنه

نترس عزیزم، آستانه های تحمل فرق داره، سختش فقط جلسه اوله که اونم دو دیقس

دعا کن برام 💜

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
چررا اتفاقا الکساندرایت کندلاس دستگام ولی‌۲ جلسه اول اینجوری بودم 

بعضی وقتا که مراجع زیاده و پشت سر هم میشینن هندپیس داغ میشه . اگه نتونستین تحمل کنین به اپراتور بگید چند دقه وقت بده تا سری هندپیس خنک شه . در حد ۵ دقه کافیه 

اره . من بیکینی تو ۹ جلسه ولی بقیه قسمت ها تو ۸ جلسه کامل شد 

تو این کلینیک به من گفتن بیکینی حدود5 جلسه ،  موهای بقیه قسمتهاتون چطور بود؟ مثلا من سرشونم خیلی موهای ریز دارم یا تو کمرم، میگن برا اینا نتیجه نمیده

تو این کلینیک به من گفتن بیکینی حدود5 جلسه ،  موهای بقیه قسمتهاتون چطور بود؟ مثلا من سرشونم خیل ...

موهای نازک مث موی کرکی بچه تاثیری نداره . واسه صورت فقط واسه اونایی که  حالت ریش مردونه دارن تاثیر داره . 

فک نکنم تو ۵ جلسه تموم شه ‌ شاید به دستگاه شون خیلی مطمینن . شایدم تبلیغاته 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز