2777
2789
عنوان

دانشگاه

144 بازدید | 8 پست

سلام من  با ورود به دانشگاه حضوری  یه چیزایی برام عجیب بود د واقعا مثل این که چرا یک عده با همه دعوا دارن، مسخره و قضاوت بسیار زیاده و انکار وارد سالن فشن و مد میشن بیشتر تا دانشگاه به تیپ و قیافه دیگران متلک میندازن و اندازه عروسی آرایش میکنن عجیبه برام انگار برای درس کسی وارد دانشگاه نشده بجز چندتا انگشت شمار. چه نصیحتی برای من دارید؟ من از حاشیه بیزارم و متنفر که مثل بقیه سرم تو زندگی دیگران باشه میخوام بی حاشیه درس بخونم همین

مثل بقیه نباش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه های درست حسابی اینطوری نیست! درس بخون برای مقطع بعدی برو دانشگاه بهتر حتما دولتی ترجیحا تهران تا با محیط واقعی دانشگاه که ادما دنبال یادگرفتن و فکرهای جدی هستن اشنا بشی! ما هفت ساله دانشجوییم این چیزا رو ندیدیم!

برام رشتم مهم بود تا دانشگاه هنوزم عاشق رشتم هستم 

رشته ی خوب‌تو دانشگاه بد وجود نداره! چون ادم همونقد که قراره از اساتید یادبگیره قراره از همکلاسی هاش و بقیه هم یادبگیره! تو هوایی که همه به خاطر تفریح اومدن نه درس خواه ناخواه هم ادم شل میشه هم اساتید در سطح کلاس درس میدن و هم از بین همکلاسیات آدم حسابی درنمیاد که بعدا دستتو بگیره بکشه بالاتر تو شغل های مرتبط و این چیزا! این مقطع رو که تموم کردی حسابی بخون تا ایشالا همین رشته که علاقه داری رو بری یه داشنگاه سطح بالا . موفق باشی همیشه.