2777
2789
عنوان

خاله منحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 11828 بازدید | 55 پست
من جواب دادم حوصله کلکل الکیم ندارم و تاپیک کس دیگس و ب شمام هیچ صنم و ربطی نداره اوکی؟ دلمم خاست گف ...

ی سر ب تیمارستان بزن وضعت وخیمه 

برا من حس شاخ بودن و با حال بودن برداشته 😒😂

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه شوهر‌و‌دخترش‌هستن دخترش‌ یه سال از شوهر‌من بزرگتره یکم معلولیت داره ببین باورت‌ نمیشه من نامزدم ...

ببین اینجور که میگی فکر نکنم خطر خاصی باشه. نامزدت دور از جون دیوانه که نیست تورو ول کنه با زنی که جای مادرشه و هیچ جذابیت و زیبایی نداره رابطه ای داشته باشه. دخترشم که معلوله. شوهرشم که خونه ست. ولش کن نترس شاید واقعا زنه محبت مادرانه داره به شوهرت. یا بقول خودت چون از لحاظ مالی بهش میرسن و اونم پول لازمه نمیخواد این خونواده رو از دست بده.فقط حواست باشه من جای تو بودم حالا هروقت شد گوشی اینا هم هرازگاهی چک میکردم که خیالم راحت بشه ولی بعید میدونم مشکلی باشه

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
ی سر ب تیمارستان بزن وضعت وخیمه  برا من حس شاخ بودن و با حال بودن برداشته 😒😂

حرف دهنتو بفهم مسخره 

برو بابا ببینم ادم چرت بتوچ ربطی داره چی گفتم تاپیک توعه زر مفت میزنی؟ برو کشکتو بساب عامو

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین اینجور که میگی فکر نکنم خطر خاصی باشه. نامزدت دور از جون دیوانه که نیست تورو ول کنه با زنی که ج ...

نه من اصلا تا حالا دست به گوشیش نزدم اونم نزده اعتماد بینمونه

ولی اون خیلی نامزد من و از من جدا میکنه

همش تنهایی دعوتش میکنه‌خونشون

بعد نامزد خر منم کلی چیز‌میز ‌میگیره با‌خودش ‌میبره

همچنین ادمی ک نخاد بفهمه رو نمیشه چیزی بهش فهموند

اگ دقت کرده باشید اون خانم خاله شون نبوده اما ب اسم خاله صداش میزدن. از اینکه ب قول خودشون خاله نامزدشون مشکل داره 

صددرصد مطمئنم 

حرف دهنتو بفهم مسخره  برو بابا ببینم ادم چرت بتوچ ربطی داره چی گفتم تاپیک توعه زر مفت میزنی؟ ب ...

بی شخصیتی  دیگه چیکارت میشه کرداسکول

ریپ نزن دیگه گمشو

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
اگ دقت کرده باشید اون خانم خاله شون نبوده اما ب اسم خاله صداش میزدن. از اینکه ب قول خودشون خاله نامز ...

منم منظورم این بود اون زنک میخاره و اینک خاله ما زیاد ب اقوام دورنمیگیم ولی کاریم اون میکنه کم از فاحشه بازی نیست وقتی میدونه نامزد داره طرف و معمولا همه دخترا حساس ترن و حالا ب هر قصد و نیتی و اینک نامزد ایشونم لج میکنه باهاشون خیلی حرفه  و سیگار

نه من اصلا تا حالا دست به گوشیش نزدم اونم نزده اعتماد بینمونه ولی اون خیلی نامزد من و از من جدا میک ...

خب اینطوری بده. بنظرم با مشاور صحبت کن من میترسم یه چیزی بگم غلط باشه ولی اگه من بودم یه کاری میکردم نامزدم بیاد سمت خودم‌. برنامه بیرون رفتن و کنار هم بودن میچیدم.یه روز پارک یه روز سینما یه روز رستوران. هرچی بهش بگی اونجا نرو بدتر میشه فکر میکنه بهش شک داری. باید یجوری صحبت کنی که بدونه بهش اعتماد داری ولی هرچیزی حدی داره ادم خونه خاله واقعیش هم نهایت ماهی یکی دوبار طبیعیه بره نه هر دقیقه

ببین اینجور که میگی فکر نکنم خطر خاصی باشه. نامزدت دور از جون دیوانه که نیست تورو ول کنه با زنی که ج ...

نمیدونم چیکار‌کنم از دیشب نخوابیدم خونه نامزدمم

میخوام ‌از ‌اتاق برم بیرون و‌ همه چی رو به مادر‌ش‌ بگم‌ 

یه چیز دیگه وقتایی که ما میرفتیم‌خونه خاله نباید مادر همسرم متوجه میشد مثلا وقتی زنگ میزد همه میگفتن هیس هیس

و اوایل متوجه‌نمیشدم جریان چیه بعد از نامزدم پرسیدم چرا نباید مامان بدونه ما میایم خونه خاله 

اونم گفت مامان میگه زحمت ندیم

ولی انگار بحث فرا تر‌از زحمت و این حرفاش یه جای کار‌میلنگه یه پنهون کاری این وسط هست

نمیدونم چیکار‌کنم از دیشب نخوابیدم خونه نامزدمم میخوام ‌از ‌اتاق برم بیرون و‌ همه چی رو به مادر‌ش‌ ...

اگر مادر همسرت زن منطقی و درست حسابیه حتما باهاش صحبت کن پس

بی شخصیتی  دیگه چیکارت میشه کرداسکول ریپ نزن دیگه گمشو

هرچی ک گفتی صفتای خودت بود و نیاز ب معرفی خودت نبود و فرهنگ خانوادگیت 

واونیک باید گم شه شما باید باشین ک شعور ی بچه ی کوچیک هم ندارین و اینک اسکول. کیه کاملاا مشخصه 

و مورد بعدی شما میتونی ریپلی نزنی زباله اوکی؟ حالا بشوت

هرچی ک گفتی صفتای خودت بود و نیاز ب معرفی خودت نبود و فرهنگ خانوادگیت  واونیک باید گم شه شما ب ...

تورو خدا بیخیال شید همه ما درکمون از پیرامونمون‌متفاوته به‌ نظرات هم اگه احترام‌نمیذاریم بی احترامی نکنیم ممنونم ازتون