2777
2789
عنوان

خاله منحرف

| مشاهده متن کامل بحث + 11816 بازدید | 55 پست
ممنون ک اسم خاله هارو خراب کردی😂

ببین حوصله ندارم هی توضیح بدم ب ی خانم دیگ گفتم میتونید جوابی ب اون دادمو بخونید🙋🏻‍♀️

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فهمیدی چی گفتی اگ خاله بشی ینی توام میشی....بدونین چی مینویسید

نه خب درست میگه، نه اینکه هر خاله ای... است اما به خانمهایی که سردسته... ها هستن خاله میگن 

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
چ ربطی داره ب دورونزدیک دلیل نمیشه اسم خاله روب گندبکشی اون خاله هابحثشون جداس ک بکارمیبرن ربطی ب ای ...

من جوابتونو دادم حوصله ندارم چرتم نگید من بحثم اون خانم بود و ب تاپیک ینفر دیگ جواب دادم ن شما 

دور و نزدیک داره ادم خاله خودش راحتره یا خاله ی پدرش؟ یا یکی هفت پشت غریب بهش میگ خاله؟ پس چرت نگید ممنونم 

ببین حوصله ندارم هی توضیح بدم ب ی خانم دیگ گفتم میتونید جوابی ب اون دادمو بخونید🙋🏻‍♀️

حصله نداری ی چی نگو ک همه رو متعجب کنی😒

حالا اون خاله ها بحثشون جداس  دلیل نمشه ب هرکی ک فامیل دوره  گفدیم خاله خراب باشه😒🚶‍♀️

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
دیشب باهاش صحبت کردم نامزدم زود از کوره‌ د ر‌میره ‌میگه ‌خاله اولین‌ کسی‌ بود ‌که از ما حمایت کرد کن ...

درک نمیکنم والا. وقتی شوهرت می‌ره اونجا خاله هه تنهاس؟

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
حصله نداری ی چی نگو ک همه رو متعجب کنی😒 حالا اون خاله ها بحثشون جداس  دلیل نمشه ب هرکی ک فامی ...

من جواب دادم حوصله کلکل الکیم ندارم و تاپیک کس دیگس و ب شمام هیچ صنم و ربطی نداره اوکی؟ دلمم خاست گفتم هرکارمیتونی بکن

درک نمیکنم والا. وقتی شوهرت می‌ره اونجا خاله هه تنهاس؟

نه شوهر‌و‌دخترش‌هستن

دخترش‌ یه سال از شوهر‌من بزرگتره یکم معلولیت داره

ببین باورت‌ نمیشه من نامزدم خوشگل و‌قد‌بلندیم بعد این‌ زن‌زشت قد کوتاه سیاه و کثیف 

خانواده من‌و نامزدم‌بهترین‌جای‌تهران زندگی میکنیم اینا زیر پونز

میدونم هدفش فقط و‌فقط‌مالی‌هستش