2777
2789
عنوان

حس ششم ❌🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 276 پست

ماه تولد من و بگو

ماه بعد عروسی میکنم؟😁

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونی زمانشم بگی ؟ و اینکه کنکورم چطو میدم

کنکورد خیلی خوب میشه زمانش ۱۴۰۲

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
وقتی ازدواج کردم چند تا بچه میارم  خدایی خودم موندم با این سوالات سمی که میپرسم 😂

اره 

اره 

نگفتی چند تا 😂

واقعا مرسی که انقدر صبوری ❤

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
عزیزم من تا اردیبهشت باردار میشم؟ اگه نه کی میشم؟ جنسیتش چی میشه؟ همسرم کی میره سر یه کار رسمی ...

پاییز باردار میشی جنسیت پسر 

همسران تا فصل بعد شغل خوبی گیرش میاد 

مامان بزرگ و خالم که رفتن سفر به سلامتی برمیگردن ؟ چند وقت می‌مونن قول دیگه این آخرین سوالمه

اره برمی‌گردن دو میبینم یا دوروز یا دوهفته یا دو ماه 

اره برمی‌گردن دو میبینم یا دوروز یا دوهفته یا دو ماه 

قطعا یا دو ماهه یا دوسال 😂

چون طولانی رفتن 

مرسی واقعا آجی 😘❤

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
سوال اولی رو درست گفتی ولی یه حسی بهم میگه تو زندگیش کسی هست دومی رو فکر کنم اشتباه گفتی ، حالا راجب ...

تو دل نگرانی ...غم داری یکم 

همین کارو کردم😐😂 بعد اینکه پسر همسایه چجور آدمیه چرا دوست دختر داره باز ب من زنگ میزنه فازش چیه

میخواد امتحانت کنه بهش رو نده خیلی بد میشه واست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز