کاربری دوم براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه . عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم .خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری . درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط . اسم کاربری ها یادم نمیمونه .
اره برمیگردن دو میبینم یا دوروز یا دوهفته یا دو ماه
قطعا یا دو ماهه یا دوسال 😂
چون طولانی رفتن
مرسی واقعا آجی 😘❤
یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه . عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم .خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری . درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط . اسم کاربری ها یادم نمیمونه .