2777
2789
عنوان

حس ششم ❌🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 276 پست
رنگ پوستت روشنه ی ذره خسیس 

بیشتر میگی ؟

تا اینجا که آره 😁

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی حسش رو هم بگی اینکه تو زندگیش کسی هست یا نه

درست بود؟

ن تنهاست با کسی دوست نیست حسش ب تو هم معمولیه عشق نیس فعلا

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞

وقتی ازدواج کردم چند تا بچه میارم 

خدایی خودم موندم با این سوالات سمی که میپرسم 😂

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
اسی چرا یکی درمیون جواب میدی میشه بگی شغل وماشبن پسره چیه  دوسم داره یانه

شغلش آزاده ماشین ۲۰۶یا پراید۱۱۱

مامان بزرگ و خالم که رفتن سفر

به سلامتی برمیگردن ؟

چند وقت می‌مونن

قول دیگه این آخرین سوالمه

عزیزم من تا اردیبهشت باردار میشم؟

اگه نه کی میشم؟

جنسیتش چی میشه؟

همسرم کی میره سر یه کار رسمی خوب؟

کی ماشین میخریم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

درست بود؟ ن تنهاست با کسی دوست نیست حسش ب تو هم معمولیه عشق نیس فعلا

سوال اولی رو درست گفتی ولی یه حسی بهم میگه تو زندگیش کسی هست دومی رو فکر کنم اشتباه گفتی ، حالا راجب من هر چی حس میکنی بگو

چرا ارین تغییر کرد 

چون خودشو بالا میبینه و سرد شده تو هم باید مغرور شی و بی تفاوت 

قدت متوسط خواهر نداری؟

عزیزم من تا اردیبهشت باردار میشم؟

اگه نه کی میشم؟

جنسیتش چی میشه؟

همسرم کی میره سر یه کار رسمی خوب؟

کی ماشین میخریم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

قدت متوسط خواهر نداری؟

خواهر ندارم 

قدم ۱۷۰

2790
2778
2791
2779
2792