2777
2789
عنوان

حس ششم ❌🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 276 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دل نگرانی ...غم داری یکم 

اینم بگی ممنون میشم کسی که بهم پیام میده دلیلش چیه ، اینم بگم من تا حالا هیچ کدوم از پیام هاشو نخوندم حتی عکسشو فرستاده رو باز نکردم ببینم اینم بگو هم دانشگاهیم هست یا غریبه

اسی مابقی سوال که موند 🙄🤦‍♀️ دوسم داره یانه 

عزیزم دارم ب نوبت جواب میدم 

شما تأیید نمیکنی که من درست حدس میزنم یا ن 

اره دوستت داره

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
یدونه پسر

اوکی ممنون 😘😂

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
عزیزم دارم ب نوبت جواب میدم  شما تأیید نمیکنی که من درست حدس میزنم یا ن  اره دوستت داره

من ماه تولدم را گفتم تیر که شما هم گفته بودید تیر 

بعدش شغل و ماشین پسره را من نمیدونستم 🤦‍♀️😂 بازم مرسی ک جواب دادی😘❤

و یه چیز دیگه پس اون دختره باهاش هسته کیه؟😐

کنکور من چی میشه  کی ازدواج میکنم با کی  ماشینمونو کی تحویل میدن

ماشینتون خرداد یا مهر 

کنکورد قبول میشی ...ازدواجتم نزدیکه شاید امسال شایدم تا ۱۴۰۳طول بکشه ولی دورتر از اون نیست

اینم بگی ممنون میشم کسی که بهم پیام میده دلیلش چیه ، اینم بگم من تا حالا هیچ کدوم از پیام هاشو نخوند ...

دوستت داره 

درست بود؟خصوصییات