2777
2789
عنوان

حس ششم ❌🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 276 پست

حس شوهرم بهم چیه ؟ 

خواهر شوهرم کی ازدواج میکنه؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دی یا آذر نیمه دوم سال

بل دی هسدم 

نگفدی ماه بعد عروسی میکنیم؟

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
من ماه تولدم را گفتم تیر که شما هم گفته بودید تیر  بعدش شغل و ماشین پسره را من نمیدونستم 🤦‍♀️ ...

دوستش ولی حس عاشقی نیست دوست اجتماعی ان 

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
ماشینتون خرداد یا مهر  کنکورد قبول میشی ...ازدواجتم نزدیکه شاید امسال شایدم تا ۱۴۰۳طول بکشه ول ...

ماشین کوییک یا ساینا s?

کنکور چ رشته ای 

ازدواجم با کیه آشنا یا غریبه شغلش چیه 

هر س سوالمو ج بده لطفا 

کی صاحب خونه میشیم کی حامله میشم بچه اولیم چیه اخلاقم چطوره

ب زودی انشالله

حامله سال ۱۴۰۳

بچه اول پسر 

اخلاقت مهریون و یه غمی هم داری تو دلت 

من سبز خواهم شد میدانم پرستو ها لا به لای انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت🌺🤞
2790
2778