2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 55 پست
کلاهبرداری یعنی چی. ایشون حق داره شرایط شما رو قبول کنه یا نکنه 

عزیزم یه جور بازیگریه اینکه اینهمه از من تعریف میکنی بعد سر مهریه که کی داده و گرفته همه چی رو خراب میکنی و رفتار ۱۸۰درجه فرق میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم یه جور بازیگریه اینکه اینهمه از من تعریف میکنی بعد سر مهریه که کی داده و گرفته همه چی رو خراب ...

خیر یک‌جور تفکر هست که آدم با توجه به شرایط و جیبش ازدواج کنه 

خیلی کم سن هستی ؟

این آخرین خواستگاری نیست نگران نباش 

واسه من خواهراش صدو چهارده تا بود میگفت دامادامون دارن مهر بدن ولی ما نداریم درصورتی ک یکی از پولدار ...

نمیدونم پولدار بودن یا نه ...ولی خوب سر منو شیره مالید هم خودش و خانواده اش که میگفتن بهتر از شما برای ما پیدا نمیشه حالا سر این اینطور عوض شدن

نمیدونم پولدار بودن یا نه ...ولی خوب سر منو شیره مالید هم خودش و خانواده اش که میگفتن بهتر از شما بر ...

بنظرم بزن بلاک کن و بفکر ایندت باش گریه هم اصلا نکن کاری ک خودم کردم

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
تازه برای مطلقه که دیگه بدتر ۱۴ تا کافیه

یکم از حق و حقوق خانم ها دفاع کنیم بد نیست چهارده تا رو میزارن کف دستت میگن بسلامت ولی وقتی زیاد باشه میترسن سر ب راه ترن

۲۵سالمه بیکارم ۴ساله دنبال شغل مناسب میگردم 

عزیزم به نظرم بجای دنبال کار مناسب بودن برو سر کار و پیشرفت کن تا برسی به کار مناسب 

و به خواستگار هات هم اندازه خودت حق بده بعضی شرایط رو نپسندن اونا هم حق انتخاب دارند 

سلام

الان دیگه مرد عاقل بیشتر از 14تا سکه مهر نمیکنه. انقدر دار و ندار مردها  بخاطر مهریه غارت شده که اگر مردی بیشتر مهر کنه باید به عقلش شک کرد. در ضمن زنی هم که میزان مهریه براش خیلی مهم هست قصدش زندگی نیست. چون زن زندگی می دونه که مهریه زیاد و کم ضامن خوشبختی نیست. و اگر زندگی خوب باشه مرد به مرور زمان چیزی بنامش میزنه. چه تضمینی هست که زن با داشتن مهریه زیاد فردای روز عقد و یا چند ماه بعد دار و ندار مرد را توقیف نکنه!؟ پس باید به مردها هم حق داد که نگران باشند.

سلام الان دیگه مرد عاقل بیشتر از 14تا سکه مهر نمیکنه. انقدر دار و ندار مردها  بخاطر مهریه غارت ...

عزیزم عرف ۱۱۰تا رو قبول داره منم نگفتم همین الان میخوام تازه من تک دخترم و تک فرزند نیازی هم به اموال دیگران ندارم.....

خیلی بد ذاتن 

باور کن بلاک کنی بهترین کا رو در حق خودت کردی اگه واقعا دوست داشت و ب قول خودت لاو میترکوند پس باید جلوی خانوادش واسته و مهریه ای ک گفتین و خیلیم متعادله رو قبول کنن ولی ایشون زرنگ تشریف دارن