سلام دوستان من یه خواستگار داشتم که حدود دوماه باهم آشنا شدیم خودش و خانواده اش میگفتن از ما خوششون اومده و حرفای لاو ترکوندنی میزد در مورد مهریه صحبت کرد بعد از اینهمه مدت گفت ۵۰تا سکه میتونم بدم و پدرم هم موافق نبود دیگه بهم پیام نداده مثل همیشه .به نظرتون چیکار کنم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دیگه مرد عاقل بیشتر از 14تا سکه مهر نمیکنه. انقدر دار و ندار مردها بخاطر مهریه غارت شده که اگر مردی بیشتر مهر کنه باید به عقلش شک کرد. در ضمن زنی هم که میزان مهریه براش خیلی مهم هست قصدش زندگی نیست. چون زن زندگی می دونه که مهریه زیاد و کم ضامن خوشبختی نیست. و اگر زندگی خوب باشه مرد به مرور زمان چیزی بنامش میزنه. چه تضمینی هست که زن با داشتن مهریه زیاد فردای روز عقد و یا چند ماه بعد دار و ندار مرد را توقیف نکنه!؟ پس باید به مردها هم حق داد که نگران باشند.
باور کن بلاک کنی بهترین کا رو در حق خودت کردی اگه واقعا دوست داشت و ب قول خودت لاو میترکوند پس باید جلوی خانوادش واسته و مهریه ای ک گفتین و خیلیم متعادله رو قبول کنن ولی ایشون زرنگ تشریف دارن