2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر دو عامل موثرند

🤍🦋تو سه بار در طول زندگیت عاشق میشی اولین عشق، عشق نوجوانی اولین عشقیه که واست اتفاق می افته تو دورانی که کم سن و سالی،این عشق واست یه افسانه ی احساس میشه، دومین عشق، عشق سخت، این همون عشقیه که به شدت عاشق طرفی و به شدت هم بهت آسیب میزنه، این عشق پر از اتفاقات سمی و دراماست،به هم زدن باهاش سخته ولی؛ این دقیقا همونیه که تو رو می سازه، تو رو خودت تمرکز میکنی، بعدش، میفهمی که چی می خوای و چی نمی خوای... اما سومین عشق، عشق واقعی، وقتی که انتظارشو نداری میاد، بی سر و صدا، میاد و کنارت میشینه، آغوش گرمشو بهت هدیه میده، بدون اینکه حتی متوجه اش باشی، یهو به خودت میای میبینی داری بهش اهمیت میدی، بدون اینکه حتی سعی کنی، اینجاست که توی اون آدم گم میشی، عاشق ذره ذره ی سلول هاش میشی، همیشه هم راحت نیست، ولی مهم اینه که با تموم وجود می خوای که تا ابد کنارش باشی🤍🥰      ✳️✴️❇️  شما تو کدوم مرحله اید؟ 😉
خیلی نگرانم....اخه وسواس فکری دارم....اگه بدونید کسی ک وسواس داره خیلی ب موضوعا فک میکنه و ایقد فک م ...

منم وسواس دارم برو روانشناس این وسواس از هنه چی بدتره درمانش کن 

خودشناسی DNA plus
استرس و مصرف سردی زیاد خیلی تاثیر داره

خیلی میترسم .....ایقد نگرانم که از درس و زندگی افتادم...اخه من ی مدته وسواس فکری دارم ...ایقد ب ی موضوع فکر میکنم ک بعدش سرم گیج میره و معدمم تشید میده بالا

هم میتونی از سردی مزاج باشه هم از سردی تغذیه و هم از سردی روان.

کلا بیماری سرد هست.

چون زنان طبع بدن شون نسبت به آقایان سرد هست این بیماری بیشتر خانم ها رو درگیر می‌کنه.

تو هند یدونه آدم هم برای آزمایش داروی ام ای پیدا نکردند چون همشون ادویه های گرم زیاد مصرف میکنند.

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
خیلی میترسم .....ایقد نگرانم که از درس و زندگی افتادم...اخه من ی مدته وسواس فکری دارم ...ایقد ب ی مو ...

عزیزم اینجوری فکر نکن منم همه این عوامل بوجود اورنده رو دارم ولی بخوای هی بهش فکر کنی بدتره

صدا اگه صداس،خدا همون خداس،چرا همیشه حال ما بَده؟!
منم وسواس دارم برو روانشناس این وسواس از هنه چی بدتره درمانش کن 

الان دارم قرص مصرف میکنم....ولی میترسم ب خاطر ای همه اضطراب و فکر کردن الکی تا الان ام اسم گرفته باشم🥺