عزیزم اینجوری فکر نکن منم همه این عوامل بوجود اورنده رو دارم ولی بخوای هی بهش فکر کنی بدتره
بخدا دست خودم نی .....مثلا امرو تصمیم گرفتم ک بیخیال باشم و ب هیچی فک نکنم بعد یهو اومد تو ذهنم اگه ای مدت ب خاطر اینکه این همه به خودم فشار اوردم و این همه استرس و اضطراب داشتم ام اس گرفته باشم چی؟
عه....عجب.....الان من ذهنم درگیره شدید ک ایا دارم یا نه🥺
انشاءالله که ندارید سبک زندگیتون رو اصلاح کنید و خوراک گرمی رو وارد غذاتون بکنید.
اینجور منفی بافی نکنید...
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
مامانم آدم عصبی و استرسی و وسواسی هست ۹ سال پیش سردرد های مدام داشت به طور شدید ما گفتیم احتمالا بخاطر کم خوابی و ایناس یکهفته بعد یه چشمش تار شد رفتیم چشم پزشک ایشون گفتن برین مغز اعصاب و رفتیم بعد از کلی ام آر ای و عکس برداری گفتن ک ام اس هست من واقعا خداروشکر میکنم ک مامانم از اون دسته ای هست ک فقط چشمش تاره و فلج نیست هرچند تفاوتی بین منو مامانم نیست من بچع مامانم نصف سنشو دارم هردو چشمم تارن😅
همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)