ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم اینجوری فکر نکن منم همه این عوامل بوجود اورنده رو دارم ولی بخوای هی بهش فکر کنی بدتره
بخدا دست خودم نی .....مثلا امرو تصمیم گرفتم ک بیخیال باشم و ب هیچی فک نکنم بعد یهو اومد تو ذهنم اگه ای مدت ب خاطر اینکه این همه به خودم فشار اوردم و این همه استرس و اضطراب داشتم ام اس گرفته باشم چی؟
عه....عجب.....الان من ذهنم درگیره شدید ک ایا دارم یا نه🥺
انشاءالله که ندارید سبک زندگیتون رو اصلاح کنید و خوراک گرمی رو وارد غذاتون بکنید.
اینجور منفی بافی نکنید...
عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍
مامانم آدم عصبی و استرسی و وسواسی هست ۹ سال پیش سردرد های مدام داشت به طور شدید ما گفتیم احتمالا بخاطر کم خوابی و ایناس یکهفته بعد یه چشمش تار شد رفتیم چشم پزشک ایشون گفتن برین مغز اعصاب و رفتیم بعد از کلی ام آر ای و عکس برداری گفتن ک ام اس هست من واقعا خداروشکر میکنم ک مامانم از اون دسته ای هست ک فقط چشمش تاره و فلج نیست هرچند تفاوتی بین منو مامانم نیست من بچع مامانم نصف سنشو دارم هردو چشمم تارن😅
همه رو میبخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم میگفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)