2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسبت به چی میخوای بی تفاوت باشی؟

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............
مردا چرا راحت میتونن بی تفاوت باشن؟

مردا بی تفاوت نیستن....چون درونگرا هستن و چیزی رو بروز نمیدن فکر میکنیم بی تفاوتن

مادر کودکان کار و بی بضاعت..........پروردگارا،،،از جفای دوستان... از ظلم ستمگران..، از ستم خطاکارن..،از تحقیر ظالمان ..از هیاهوی حاکمان..از حیله های بدکاران ،.و از نقشه های خیانتکاران،به تو پناه آوردم.... از ابلیس که وسوسه هایش همچون تیری در تاریکی قلب مرا نشانه رفته و همچون گرگی گرسنه در هر زمان و هر مکان،، به دنبال طعمه اش می آید،، به تو پناه آوردم ........ به تو پناه آوردم..حال آنکه تو بهترین پناه بندگانت هستی........پس مرا یاری ده که تو بهترین یاوری و بر هر چیز توانایی............

خیلی بایدکار کنی روخودت. منم توراهشم یجا ها موفق شدم اماهنوز باید بیشترببخیال باشم

مثلا وقتی یکی یه حرکتی میکنه بهم برمیخوره فوری میگم خب شعورش همینقده من چراحرص بحورم سلامتی خودم ازهمه چیز تودنیا مهمتره برام. توهم اینجوری به خودت بگو

من ی ادم شاد و پرانرژیم بعد ی آدم خیلی راحت میتونه با ی رفتارش روزمو خراب کنه 

من با‌جمله به یه ورت همیشه کار خودمو راحت کردم...ولی بعضی چیزا رو مخمه...مثلاباید از شوهرم متنفر شده‌باشم ولی هنوز دوسش دارم...اینا اذیتم میکنن

من ی ادم شاد و پرانرژیم بعد ی آدم خیلی راحت میتونه با ی رفتارش روزمو خراب کنه 

پس بهتره بگیم خیلی زود تحت تاثیرقرار میگیری،این از عزت نفس پایین میاد چون خیلی خودتو ارزشمند نمیدونی