2777
2789
دقیقاااا  من احساساتیو زودرنجم نیستم بگم بیخیالی همه اذیتم میکنه  فقط اون میتونه آرامشمو ...

کاملا درکت میکنم مخصوصا با خونسردی کامل ک میگه هیچی نشده تو زیادی شلوغش میکنی

کاملا درکت میکنم مخصوصا با خونسردی کامل ک میگه هیچی نشده تو زیادی شلوغش میکنی

اره😐

میبینی سه صفحه براش تایپ کردم یا ویس دادم ب حرص خوردنای من میخنده و میگه اروم باش😐😐

همینننننن

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من ک دیشب ویس دادم این رابطه تموم کردم ولی نگران خودمم وقتی ازدواج کنم سر هر چیزی یهو پوچ نشم

خب اونی که باهاش بهم زدی آدم سردی بود و رفتاراش آزارت میداده و این خیلی خوبه که تونستی از زندگیت بیرونش کنی باید خوشحال باشی انقدقوی هستی راحت آدم بدرد نخور روواززندگیت میتونی حذف کنی

خب اونی که باهاش بهم زدی آدم سردی بود و رفتاراش آزارت میداده و این خیلی خوبه که تونستی از زندگیت بیر ...

اره حذف کردن آدما برام راحته با اینکه دیگه برنمی گردم ولی خابم نمیبره منتظر جوابشم بعد دیدم سحری پا شده آنلاین شده پیام منو اصلا باز نکرده

نه دوست پسرم  امشبم همه حرفامو بهش گفتم میخوام تموم کنم رابطه رو  اینقدر که من اذیت شدم& ...

دفیفا منم دیشب ی ویس با احترام دادم گفتم برام سخته دیگه موندن

دفیفا منم دیشب ی ویس با احترام دادم گفتم برام سخته دیگه موندن

واقعا موندن با ی ادم خنثی و سرد بی تفاوت جون ادمو میگیره 

من که دیگه نمیکشم، پدرم دراومد 

هرچقدرم دوسش داشته باشی طرف نباشه روح و روانت ارومه 

واقعا موندن با ی ادم خنثی و سرد بی تفاوت جون ادمو میگیره  من که دیگه نمیکشم، پدرم دراومد  ...

من اول فکر کردم توقعم بالاس انتظار بی جا دارم هر شب بهم محبت کنیم بعد دوستامو دیدم تازه فهمیدم چقدر ما سردیم

من اول فکر کردم توقعم بالاس انتظار بی جا دارم هر شب بهم محبت کنیم بعد دوستامو دیدم تازه فهمیدم چقدر ...

دقیقااااااااا 

همش فکر میکردم من زیادی حساسم اما واقعا مشکل اصلی اونان