2777
2789

که با یک بچه  ۷ ماهه شوهرش داره طلاقش میده و البته از همه بدتر کل خانواده شوهرش راضی نیستن و شدیدا نمیخان عروس شونو 

علتشم اینه دختره از لحظه ای که ازدواج کرده کلا خانواده شوهرشو اذیت میکرده و تیکه بهشون میپرونده اونا هم تحملشون برید حالا دیگه پسره زنشو نمیخاد 

صحبتم با اونایی هست که میخاهید ازدواج کنید یا اول راهید . سعی کنید احترام نگه دارید و بی ادبی و بدگمانی نکنید 

واقعا از دید عموم دختر ۱۷ ساله با بچه ۷ ماهه سخته جدا شدنش و واقعا عواقب خوبی نداره

انقدر فکر نکنید این شوهرا صبر ایوب دارن تحمل شون ببره میندازنت دور

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غلط میکنن دختر 17 ساله رو که هنوز وقت عروسک بازیشه میگیرن بعد انتظار رفتار یه زن پخته 40 ساله رو ازش دارن همون ادل بسم الله حاملشم میکنن بعد با بچه ای که از گوشت خودشونه دختره رو رها میکنن😠😠

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بله واقعا من خودم از خونواده همسرم متنفرم ولی احترام الکی میزارم جلوشون

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

این امر متقابله هم واس مرد هم واس زن.

مرد هم بداخلاقی کنه برمیگرده به خودش و زندگیش.ارامش و اسایشی نداره دیگه.

حالا زن به خاطر صعیف بودنش که به قول شما عواقبت بد و بدتری پیدا میکنه متاسفانه

اون خانواده احمق و شوهر گاو باید بفهمن وقتی میرن خواستگاری یه بچه چه عواقبی داره..پسره امپرش زده بالا رفته گرفته حالا هم باید تحمل کنه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

حرفتون درسته ولی به نظر من اون دختره هر چقد هم بد باشه بازم میتونه دوباره زندگیشو بسازه از نو

بلاخره الکی که نیست یه بچه دارن

خانواده پسره عوض اینکه راهنمایی کنن و کاری کنن از خر شیطون بیان پایین بدتر تحریک به جدایی میکنن؟

ناسلامتی ریش سفید حساب میشن

اون بچه آینده میخواد پدر میخواد مادر میخواد یعنی چی که میگن طلاقش بده

متاسفم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

غلط میکنن دختر 17 ساله رو که هنوز وقت عروسک بازیشه میگیرن بعد انتظار رفتار یه زن پخته 40 ساله رو ازش ...

خود پسره هم فکر کنم نردیک ۲۲ سالشه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

غلط میکنن دختر 17 ساله رو که هنوز وقت عروسک بازیشه میگیرن بعد انتظار رفتار یه زن پخته 40 ساله رو ازش ...

عزیزم بزور چماق که نبردن... دخترای این زمونه. هول شوهر و ازدواجن ..اصلا هم اهل بساز نیستن فک میکنن زندگی مشترک همیشه در در رفتن وخوشگذرونیه