2777
2789
عنوان

حاضر جوابا بیان کمکم

211 بازدید | 22 پست

یه پسر ۷ ساله دارم و یه تو راهی که تازه مشخص شد پسره 

من و همسرم برامون فرقی نداشت ولی اطرافیان چند وقته اذیتم میکنن منم متاسفانه جواب دادن بلد نیستم بنظرتون چه جوابایی بدم بفهمن جنسیت بچم بهشون مربوط نیست

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو بهت  چی میگن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بگو خدا داده ماهم راضیم به رضای خدا ایشالله تنشون سالم باشه 

دختر خاله مامانم عاشق دختره سه تاپسر زایید اینقد گریه کرد که نگو گفتیم خداروشکر که سالمن خدا خودش بهتر به کارش میفهمه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

بگو خودمون که راضی هستیم شما حرص نخور که سالی چند بار بیشتر قرار نیست ببینی

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا
به این حرفا اهمیت ندین وقتی دنبال جوابید  یعنی اهمیت میدین گاهی یه نگاه سرد از صدتا حرف اثرش ...

آره متاسفانه حرف مردم برام مهمه 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت