2777
2789
ممنون ازت خداکنه بشه واقعا

تمام اینآیی ک گفتم ب خودت بستگی داره .. البته اینم میدونم ک آدم‌ میخاد همه ی این کارآ رو انجام بده ولی حال و حوصله و اعصابشو نداره  .. من اول با قرص رو پا شدم تا بعدا تونستم کم کم همه ی این کارآ رو انجام بدم وگرنه ی شونه زدن موهام برام بزرگترین کار دنیا شده بود😖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تمام اینآیی ک گفتم ب خودت بستگی داره .. البته اینم میدونم ک آدم‌ میخاد همه ی این کارآ رو انجام بده و ...

یعنی به هیچ وجه نمیتونم خودم کاری کنم؟؟

حتما برم پیش مشاور؟؟

آخه اینطوریم ک مثلا چند روز اینطوریم بعد بعضی روزا هم میوفتم رو دور مثبت بینی، مثل دو قطبیا

دیوونه منظورم یکی مثل خودته که درکم کنه و شرایط خودمو داشته باشه که با هم شروع کنیم

باید دوطرف انگیزه قوی داشته باشن وگرنه یکی داشته باشه یکی نه بدتر میشه همه چی من یه دوستم خیلی افسردس من دوس دارم دوتامون باهم خوب شیم اون نه همیشه بعد برخوردامون حالمو بدتر میکنه ولم میکنه...

حیوون خونگی داشتن، گل کاری، پیاده روی، فکر کن به چه هنری علاقه داری و برو کلاسش، هدف های کوچک برای خودت تعیین کن که انجام بدی اینطوری احساس ارزشمند بودن میکنی. اگه حال نداری اینا رو انجام بدی برو روانپزشک بهت قرص میده تا بتونی سرپا بشی و بعد دنبال این کارا بری.