2777
2789

میگم از خانه خارج شو

هر روز برو پیاده روی

برو پارک جایی که درخت و سبزه و پرنده و گربه ببینی

برو کلاس ورزشی گروهی

یه مهارتی هم شروع کن به یاد گرفتن ترجیحا تو کلاس و در حضور جمع

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

خودمم افسرده هستم ...هیچ😴

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم میجنگم باهاش و پیروز نمیشم باید از متخصصش کمک گرفت 

آخه میدونی چیه؟؟

همه اون حرفایی که مشاورا میزنن رو خودم بلدم اما بازم سخته هرکاری میکنم نمیتونم باهاش بجنگم، کسیم باور نمیکنه که بخواد کمکم کنه

خودمم دانشجوی روانشناسیم داره ب درسمم آسیب میزنه

اگه بخام از تجربیات خودم بگم .. اولش قرص کلردیازپوکساید خیییلی کمکم کرد ..بعدش ی آزمایش چکاب کامل دادم ک بفهمم چه کمبودآیی تو بدنم دارم چون تو نت خونده بودم ک کمبود بعضی ویتامینآ باعث افسردگی و.. میشه ک مشخص شد بشدت کمبود آهن و ویتامین دی و ... دارم الان قرصاشو میخورم مرتب .. در کنار اینایی ک گفتم حمام کردن (سعی کن اصلا کثیف نمونی چون خوده کثیفی باعث اعصاب خوردیو افسردگیه) باشگاه رفتن لباسآی خوب و تمیز پوشیدن .. آرایش کردن .. آموزش ی چیزی یا هنری رو واسه خودت هدف قرار دادن و دنبالش رفتن

هر روز پیاده روی کردن .. این کارآ خییلی تو بهبود حالم کمکم کرد

آخه میدونی چیه؟؟ همه اون حرفایی که مشاورا میزنن رو خودم بلدم اما بازم سخته هرکاری میکنم نمیتونم باه ...

گلم وقتی ک کارایی ک دوستان میگن رو کم و بیش انجام دادیو حالت خوب نشده حتما ی قرص آرامبخش ضعیف استفاده کن .. بهترین و ضعیفترین درصدش فک کنم همونیه ک دکتر بمنم داد .. کلردیازپوکساید۵

بازم از دکتر بپرس استفاده کن .. قرص فوق العاده ایه .. حتی عوارض خاصی هم‌ نداره 

پس دقیقا وضعیتت مثل منه نمیدونم شاید قرص و دارو بهترمون کنه

قرص عوارض بدی داره ها

بنظرت وجود کسی میتونه کمک کنه؟؟

کسی با هم تصمیم بگیرین یه سری کارا رو انجام بدین