yeganeh2113 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 3200 عنوان نت نامحدود 905 بازدید | 15 پست همراه اول نت شبانه رو حذف کرده ؟ اگر کدشو دارین بهم بگین حالا ک امضامو جعل میکنید من انگشت میزنم 🦦 1404/12/09 | 07:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nargileshon عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 950 نه من تازه گرفتم ستاره صد مربع رو بزن بعد برو قسمت بسته های کوتاه مدت نتونستی از همراه من برو
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42074 نه حذف نکرده ولی ساعتش کم شده قبلا۱شب تا۱۱صبح بود الان شده تا۹صبح ستاره ۱مربع روبزن توی قسمت اینترنت ،گزینه ی ساعات مشخص روبزن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
yeganeh2113 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 3200 نه من تازه گرفتم ستاره صد مربع رو بزن بعد برو قسمت بسته های کوتاه مدت نتونستی از همراه من برو 2 بامداد تا 7 صبح ؟ به دردم نمیخوره حالا ک امضامو جعل میکنید من انگشت میزنم 🦦
سعیدبوشهر4 عضویت: 1404/09/30 تعداد پست: 130 نه حذف نکرده ولی ساعتش کم شده قبلا۱شب تا۱۱صبح بود الان شده تا۹صبح ستاره ۱مربع روبزن توی قسمت اینترنت ... جدیدا شده تا ۷ صبح چون ۱۸ درصد گرون شده ساعت ش هم کم کرذن
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42074 2 بامداد تا 7 صبح ؟ به دردم نمیخوره من ماه قبل گرفتم ۱تا۹صبح بود الان دوباره نگاه کردم ساعتش کمترشده😐بسته صبحانت هم به صرفه س راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
yeganeh2113 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 3200 من ماه قبل گرفتم ۱تا۹صبح بود الان دوباره نگاه کردم ساعتش کمترشده😐بسته صبحانت هم به صرفه س اون 12 گیگ ؟ حالا ک امضامو جعل میکنید من انگشت میزنم 🦦
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 42074 اون 12 گیگ ؟ آره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
nafassspl عضویت: 1404/12/02 تعداد پست: 1269 ببخشید اسی ،من واقعا به کمکتون نیاز دارم،میشه تو برنامه اسنپ قسمت سرمایه گذاری با کد دعوت من ثبت نام کنید
nargileshon عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 950 2 بامداد تا 7 صبح ؟ به دردم نمیخوره گلم گفتی نت شبانه ی نا محدود همراه اول کلا همینا رو داشت از وقتی یادمه یدونه ۶ صبح تا ۱۲ ظهر اینا بود اون یکیشم همینه که گفتی مگه غیر از اینم نت نا محدود داشته تو خدماتش !
nargileshon عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 950 برا شبهای قدر خوبه 😜 به درد ماه رمضون میخوره که تا صبح بیداریم