2821
2789

نه حذف نکرده ولی ساعتش کم شده

قبلا۱شب تا۱۱صبح بود

الان شده تا۹صبح

ستاره ۱مربع روبزن

توی قسمت اینترنت ،گزینه ی ساعات مشخص روبزن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من تازه گرفتم ستاره صد مربع رو بزن بعد برو قسمت بسته های کوتاه مدت نتونستی از همراه من برو

2 بامداد تا 7 صبح ؟

به دردم نمیخوره

حالا ک امضامو جعل میکنید من انگشت میزنم 🦦
2 بامداد تا 7 صبح ؟ به دردم نمیخوره

من ماه قبل گرفتم ۱تا۹صبح بود

الان دوباره نگاه کردم ساعتش کمترشده😐

بسته صبحانت هم به صرفه س

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اون 12 گیگ ؟

آره

2 بامداد تا 7 صبح ؟ به دردم نمیخوره

گلم گفتی نت شبانه ی نا محدود

همراه اول کلا همینا رو داشت از وقتی یادمه

یدونه ۶ صبح تا ۱۲ ظهر اینا بود

اون یکیشم همینه که گفتی

مگه غیر از اینم نت نا محدود داشته تو خدماتش !

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792