2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 35 پست
مرسی گلم خیلی سخته چندبارامتحان کردم اما باز دوباره از نقطه صفرپاک کردم 

دوباره تلاش کن، امروز رو مثل حرفایی که زدم عمل کن خواهشا یه بسم الله بگو پاشو مثل من عمل کن بخدا اینایی که گفتم دروغ نیس از خودم در نمیارم این کارو رو انجام دادم خودم سختیشو میدونم درک میکنم ولی باید قوی باشی این کارو بکنی تکرار کنی تا خوب بشی من الان خوب شدم  انشالله توهم یه روز تاپیک میزنی منم تگ میکنی که تموم شد خوب شدم انشالله انشالله انشالله هر روز تاپیک بزن

من باز حوصــــــــــــــــله ندارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا ازخودم وکارام خسته شدم ازازپاافتادم

سلام عزیزم، اگه فکر میکنین درگیر وسواس هستین میتونین به چندتا سوال دربارش پاسخ بدین؟

من دانشجوام و واقعا به کمکتون احتیاج دارم    

آخرش یه قرعه کشی نقدی هم داره  

https://survey.porsline.ir/s/9MXXLdu

وسواسه اصلا نمیدونم چی شدکه اینجوری شد ازخودم متنفرم 

چون تازه زایمان کردی بدنت صعیف شده

باید غذاهای مقوی بخوری. بدنت صعیفه. تو تغذیه عسل شیره انگور کشمش بادوم بيار. 

از روغن‌های طبیعی استفاده کن

ورزش باید حتما انجام بدی واست عین داروست. 

سالها بد زندگی کردی اینطور شدی 

ولی درمان داره

ابگوشت بخور غذاهای سودازا رو سرچ کن نخور

غذا مونده نخور 

صبح شام کم صدقه بده 

به خودت نرسیدی اینطور شدی 

ذکر زیاد بگو

تو خونه معنویت بیارید 

به بدنت برس  لباس قشنگ بپوش عطر بزن. 

تایپیکم نخوندیا

به شک و وسواست اهمیت نمیدی مدام تو ذهنت مرور میکنی که چیزی نیس مثلا پاکه تمیزه ،من وسواس دارم الکی ش ...

سلام ببخشید شما ازکجادرمان روشروع کردید چون منم میخوام شروع کنم میگم نکنه بعدا همه چیز الوده ش

سلام ببخشید شما ازکجادرمان روشروع کردید چون منم میخوام شروع کنم میگم نکنه بعدا همه چیز الوده ش

من از اونجایی که کلا خودمو زدم به شلختگی خودتو بزن به شلختگی به هیچ الودگیی فک کن

من از اونجایی که کلا خودمو زدم به شلختگی خودتو بزن به شلختگی به هیچ الودگیی فک کن

خیلی سخته من الان میگم حوله دست خشک کنم الوده شه روغنی یاچسبون شیره ای بشه دستم خشک می کنم ظرف جمع کردنی ظرف ها الوده میشه میخوره اون یکی ظرف هام الوده میشه بعد میزارم کابینت الوده میکنه بعد برالباس جمع کردن سبدلباس جمع کردنم الوده میشه لباس هاودستمال هایی که ظرف هاروخشک میکنم الوده میشه جایی یاظرفی روپاک کنم اوناهم الوده میشه بعدهمه جاچسبون وروغنی وکثیف میشه این چرخه هی داره عذابم میده

خیلی سخته من الان میگم حوله دست خشک کنم الوده شه روغنی یاچسبون شیره ای بشه دستم خشک می کنم ظرف جمع ک ...

من عین این چرخه شما رو برای نجاست دارم دقیقا هی پشت هم میگم این به اون خورد نجس شد

اولا حتما باید روانشناس برید ثانیا باید از چیزای کم شروع کنید مثلا اگر ده بار دستت میشوری این بار بگو ۹ بار میشورم فرداش ۸ بار تا بشه یه بار، یا وسایلا رو یه بار پاک میکنم بار دوم خاستس تمیز کنی بگو میخام اصلا الوده باشه کثیف باشه میخام تو کثیفی زندگی کنم یه مدت اینکارو کنی عادت میکنی به  یک بار تمیز کردن و کمتر حساسیت نشون میدی

برای نجاست شما میگی شک داری، وقتی یقین داری چکار کنیم

من الان یه جا هست به خودم باشه شلنگ میندازم کل خونه، ولی اطرافیانم اصلا قبول ندارن اونجا نجسه تازه من دیگه به خودم میگم اونا اهل رعایت نجس پاکی نیستن که میگن اونجا نجس نیست، دیوانه شدم و خسته

یه سری جاها شک داشتم چند روزه از اول ماه رمضون به خودم گفتم به شکت اعتنا نکن ولی اون جاهایی که بیشتر حالت یقین دارم موندم چکار کنم

احکام که میگه یقین وسواسی هم معتبر نیست چه برسه شک

خیلی سخته من الان میگم حوله دست خشک کنم الوده شه روغنی یاچسبون شیره ای بشه دستم خشک می کنم ظرف جمع ک ...

همونه دیگه میگم کلا بهش فک نمیکنی که این الودس اون یکیم اوده میکنه به خودت تلقین کن تمیزه پاکه الوده نیس خواهش میکنم من الان که اون روزامو یادم میاد دلم برا خودم میسوزه ولی الان خوب شدم تمیزی ونجسی رو قشنگ تشخیص میدم من میرفتم حموم یه ۱۰باری خدا شاهده غسل میکردم به دلم نمیچسبید خسته میشدم ومینشستمو گریه میکردم ،میدونم سخته من خودم تجربه لون سختی رو داشتم از امروز هرچیزی که فک کردی الودس نه میشوریش نه میندازی دور فقط میگی این حوله تمیزه دستام که تمیزه نجس که نیس خب چرا باید ظرف ها الوده بشه تند تند به خودت تلقین کن اصلا هرچی به الودگی فک کنی بیشتر وسواس میشی کلا میگی بر من الودگی وجود نداره نجاست وجود نداره اسلام همـمیگه شرع هم میگه که ادم وسواس نباید به شکهاش اعتنا کنه حتی اگر یه وسواسی به چشم خود نجس ببینه بازم نباید اعتناد کنه خدا خیلی مهربونه این راه رو واسه وسواس ها گذاشته که با بیماریشو مقابله کنن ،باید دونفر عادل تایید کنه که این الوده یا نجسه پس شک تو بیجاس اصلا براتو نجاست یا الودگیی وجود نداره لطفا حرفامو جدی بگیر نگو این چه حرفیه من خودم وسواسم خیلی شدیدتر بود اولش به رساله رجوع کردم اخه من نمازهم میخونم دیدم اینارو نوشته بالا گفتم  خیلی سخت بود ولی تونستم شکر خدا خودمو زدم به شلختگی مثلا  میرفتم دستشویی اب که میپاشید روم میگفتم از کجا معلوم که شک نباشه تمیزه یه ساعته شیر اب بازه حتما نجاست رفع شده و....به خودم تلقین میکردم لباس شستنی کلا به هیچ چیز فک نمیکردم ابمـمیپاشید روم میگفتم خب که چی پیش میاد تو نباید لباستو عوض کنی انگار که یکی میگفت تو نجس شدی هرچه زودتر لباستو عوض کن بعدش  من میگفتم عوض نمیکنم بخدا انگاروکه دوتا ادم دارن دعوا میکنن تو مغزم همیشه اینجوری بود ولی من تونستم توهم اگه بخوای میتونی باید باید قوی باشی مقابله کنی ببینم چیکار میکنی