2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 35 پست
برای نجاست شما میگی شک داری، وقتی یقین داری چکار کنیم من الان یه جا هست به خودم باشه شلنگ میندازم ک ...

شماهم وسواس دارین؟

اگه وسواس دارین حق با اطرافیانتون هس  برا ادم وسواس هیچ نجاستی وجود نداره چرا نداره چون هرچه بیشتر به نجاست والودگی فک کنه بیشتر وسواس میشه براهمین یه راه گذاشتن برا درمان وسواس تو اصلا نجسم به چشمت ببینی نباید بهش اعتنا کنی ، چرا باید خونتو بشوری چی شده مگه کجا ها شک میکنی ،ادم وسواس انقدر درگیر الودگی و نجاست وفلان میشه که خسته میشه ولی ادم معمولی اینطوری نیس  نمیگم نجاست رو پاک نمیکنه وفلان 

من باز حوصــــــــــــــــله ندارم 
شماهم وسواس دارین؟ اگه وسواس دارین حق با اطرافیانتون هس  برا ادم وسواس هیچ نجاستی وجود نداره چ ...

آره وسواس دارم

آخه یه حالتی شدم اطرافیانمو دیگه قبول ندارم فکر میکنم اونا نجس پاکی سرشون نمیشه اونام به خاطر من اینجوری شدنا ا کارای من ولی دیگه موندم چکار کنم از دست خودم

تا یه ذره خوب میشم از یه ور دیگه این وسواس بهم فشار میاره

اول فقط توی دستشویی مشکل داشتم فقط ساعت ها دستشویی و حموم میموندم حالا افتاده به خون و داغون شدم وقتای پریودی دایم دارم میشورم وقتی یه جام زخم میشه عین دیوانه ها میشم اصلا نمیفهمم چکار میکنم وقتی به خودم میام میبینم مثلا خون گذاشتم به جایی سرایت کنه یا فکر میکنم که سرایت کرده بعضی وقتا شک دارم بعضی وقتا یقین

همه اش هم بخاطر اضطرابه مشکلاتی که برام پیش اومد برا ظرفیت من زیادی بود نتونستم تحمل کنم به صورت وسواس خودشو نشون داد روان شناسم میرم بد نیست ولی خودم مشکل دارم دیگه یهومیبینم یکساعته نشستم دارم فکر میکنم فلانجا نجس شد یانه 

خیلی مریضیه داغونیه خیلی امتحان سختیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره وسواس دارم آخه یه حالتی شدم اطرافیانمو دیگه قبول ندارم فکر میکنم اونا نجس پاکی سرشون نمیشه اونا ...

دقیقا منم مثل توبودم تو ۲۰ سالگیم شروع شد الان ۲۴سالمه  پارسال اونقد داغون بودم که همش گریه همش میشستم وسواسم خیلی بدتر بود پاییز تصمیم گرفتم که خوب شم از پاییز شروع کردم الان حالم خوبه خوب شده یه وقتایی که ناراحتم یکم وسواسم عود میکنه ولی زود خودمو جمو جور میکنم تو هم میتونی به شرط اینکه به حرفام عمل کنی بخدا دکتر نبردنم حالم خیلی بد بودا ولی الان حالم خوبه وسواسم تموم شده همنطور که گفتم باید باید باید اهمییت ندی مثلا اگه شک کردی که وای رفتم دسشویی طهارت نگرفتم وای همه جارو کثیف کردم به خودت تلقین میکنی که بلکه طهارت گرفتم یادم رفته اصلا دوباره لباستو عوض نمیکنی همونجوی میمونی و.....یا مثلا میگی وای دستم کثیف بود خدایا شستم یا نشستم به کجا دست زدم به اینجاهاش فکر نمیکنی میگی شستم تمیزه اگرم دستت کثسف بود میگی از کجام معلوم بلکه به هیجا دست نزدم همینجوری به خودت تلقین میکنی اگر حمومت طولانیه یه الارم ی چیزی ساعتی کوک کن مثلا حمومت یک ساعت طول میکشه تو باید ٤۵ دقیه ای بیرون باشی اینجوری ادامه بدی مطمعنا ج میگیری منم همنجوری به نتیجه رسیدم هیچ کسم کمکم نکرد ای خدا چه روزایی رو تحمل کردم میری دستشویی شک میکنی که اب پاشیده لباست یا هرجا دیگه اعتنا نمیکنی اصلا میگی اب تمیز پاشیده من شک میکنم به شک نباید اعتنا کرد......

من وسواس شدید شدید داشتم هم فکری هم عملی نوشخوار ڋهنی هم که نگو ولی خودمو با این روش درمان کردم دکتر ...

هرکاری میکنم نمیتونم میگم نکنه بعدا دوباره همه الودگی هاروبخوام تمیز کنم تحمل الودگی لوازم روندارم اصلا چه جورتونستی کناربیای یه دلیل میخوام

هرکاری میکنم نمیتونم میگم نکنه بعدا دوباره همه الودگی هاروبخوام تمیز کنم تحمل الودگی لوازم روندارم ا ...

بخدا همینجوری خوب شدم تا خودت نخوای خوب شی دوا دورمونم کاری ازش برنمیاد باید تحمل کنی عزیزم به بعدش فک کن عزیز دلم این فکرارو از سرت دربیار که همه چیز الوده میشه وفلان هیچی نمیشه باید تلاش کنی شک نمیکنی تحت هر شرایطیم که باشی نباید شک کنی هرجا شک کردی به کارت ادامه بده بدون اینکه بخوای تمیز کنیو فلان متوجه شدی درخواست بده اگه میخوای