2777
2789
عنوان

میگن اینکه بخوای ...

213 بازدید | 15 پست

بخشی از قرآن رو برای هدفی بخونی ،کاری شیطانیه.مثلا چله گرفتن و حتی اگه نتیجه هم بده بعدا به ضرر خودته. چیزی راجع بش میدونید یا تجربه ای دارید؟

وا نه

البته هدف هم مهمه!

ولی چله سوره های قرآن زیاد میگیریم

قرآن یعنی خواندنی

هر چی بخونی خوبه. اشکالی نداره. 

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا نه البته هدف هم مهمه! ولی چله سوره های قرآن زیاد میگیریم قرآن یعنی خواندنی هر چی بخونی خوب ...

یه خانمی که سرکتاب باز میکرد می‌گفت. البته گفت دعا کنید اما نه اینکه یه سوره رو فقط انتخاب کنید تا چهل روز که این بی احترامی به بقیه آیاته و شیطانیه :/

به نظر منم حرفش منطقی نیس. اما خب سوال شد برام

یه خانمی که سرکتاب باز میکرد می‌گفت. البته گفت دعا کنید اما نه اینکه یه سوره رو فقط انتخاب کنید تا چ ...

چرا میرید سراغ این ها؟ 

اصلا اطلاعات دینی شون صفرررره

تازه اگه کار رو خرابتر نکنن!

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
چرا میرید سراغ این ها؟  اصلا اطلاعات دینی شون صفرررره تازه اگه کار رو خرابتر نکنن!

من نرفتم. یکی از فامیلامون برای رفع بیماری خواهرشون رفتن پیشش که البته خبر ندارم نتیجه دیدن یا نه.

مذهبی نیستم ولی کسی که سرکتاب باز کنه تکلیفش معلومه که قابل استناد نیس حرفش!

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من نرفتم. یکی از فامیلامون برای رفع بیماری خواهرشون رفتن پیشش که البته خبر ندارم نتیجه دیدن یا نه.

نرید بابا

یکی‌از فامیلای ما دقیقا برای همین موضوع رفت

و کامل بیماری ۱۰ درصدی رو تبدیل کرد به ۱۰۰ در ۱۰۰

نرید بابا یکی‌از فامیلای ما دقیقا برای همین موضوع رفت و کامل بیماری ۱۰ درصدی رو تبدیل کرد به ۱۰۰ د ...

😦😦ای بابا.  :/

اونا میگفتن کارش ردخور نداره.واسه همون ترسیدم  حرفش درباره چله گرفتن هم درست باشه.

😦😦ای بابا.  :/ اونا میگفتن کارش ردخور نداره.واسه همون ترسیدم  حرفش درباره چله گرفتن هم ...

مگه کیه که ردخور نداشته باشه؟

بیماری رو با دارو درمان میکنن. نه لا جادو و موکل و دعا

آره موافقم 👌 اما خب شایدم هرراهی رفتن و ناامید شدن

خدا کنه بدتر از این نشه

چون منم آشنامون هر راهی رفت به نتیجه نرسید

اینجا رفت بدتر شد